Performanță de excepție pentru micuții atleți de la CSS Ploiești la Crosul „RUN FOR HEALTH” din Câmpina!

Read Time:1 Minute, 23 Second

În data de 30 septembrie 2023, în pitorescul oraș Câmpina, s-a desfășurat un eveniment sportiv deosebit pentru copiii din categoriile de vârstă 1, 2, 3 și 4, precum și pentru cei din categoriile J2 și J3. Crosul „RUN FOR HEALTH” a adunat peste 200 de mici atleți din județul Prahova, iar reprezentanții CSS Ploiești au strălucit, aducând acasă nu mai puțin de 7 medalii.

Sub îndrumarea atentă a profesorilor Maria Andrei și Florin Andrei, acești tineri sportivi au demonstrat talent și determinare în competiția pe distanțe de 1000 de metri și, respectiv, 2000 de metri.

Rezultatele impresionante au fost următoarele:

🥇 Trei medalii de aur au fost câștigate de David Croitoru, David Coman și Ana Maria Ștefan.

🥈 Medalii de argint au fost cucerite de Ioana Niculescu, Beatrice Stan și Ștefania Cîrjan.

🥉 Calina Gudi a obținut o medalie de bronz.

De asemenea, tinerii atleți de la CSS Ploiești au fost aproape de podium, obținând următoarele clasări:

  • Locul 4 pentru Ștefania Zahiu, Andrei Panait, Matei Ștefan și Mihai Antonia.
  • Locul 5 pentru Maia Ivănoiu.

Pentru primele trei locuri de la fiecare categorie, organizatorii au oferit nu doar medalii, ci și diplome și tricouri, recompensând astfel efortul și determinarea acestor tineri sportivi. Și pentru că sportul înseamnă sănătate, toți copiii participanți au primit plase cu dulciuri pentru a-și răsfăța spiritul competitiv.

Această competiție remarcabilă a fost organizată într-un mod impecabil de către CSS Istrati Câmpina, sub coordonarea profesorilor Marin Mihaela, Jeni Bran și Nicolae Pavel. Performanțele impresionante ale micilor atleți de la CSS Ploiești demonstrează angajamentul și talentul lor, iar comunitatea este mândră de ei pentru reușitele lor notabile în lumea sportului. Felicitări echipei CSS Ploiești!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Previous post Cele Mai Populare Sporturi din Lume
Next post Ce caracteristici are o publicație de știri precum antena24
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept