Cum să alegi o replică de airsoft? Ce opțiuni sunt disponibile?

Read Time:3 Minute, 0 Second

Îți începi aventura cu airsoft și te întrebi ce replică este cea mai bună pentru tine? Nu e de mirare – până nu te familiarizezi cu domeniul și testezi mai multe modele diferite, este greu de spus care va fi cea mai bună variantă. Cu toate acestea, există câteva reguli universale care pot ajuta în orice situație. Citește și află cum să alegi cea mai bună replică pentru tine.

Un pistol? Sau poate un revolver sau o pușcă?

Magazinele de specialitate oferă o selecție foarte largă de replici airsoft. Pe care ar trebui să o alegi pentru a te bucura pe deplin de aventură în aer liber? Cea mai bună soluție este să ai o armă scurtă. Este vorba, desigur, despre pistoale sau revolvere airsoft și o armă lungă, cum ar fi o pușcă sau o mitralieră. Dacă îți pasă de cadența de foc, o mitralieră care poate trage rafale de gloanțe va fi de neegalat. Aceasta este utilă mai ales în spații deschise, în timp ce pistoalele și revolverele airsoft sunt perfecte pentru jocurile de interior, mai ales pe coridoarele înguste.

Un element important este antrenarea unei anumite arme airsoft. Există patru tipuri: arc, electric, green gaz și dioxid de carbon. Acționarea cu arc nu necesită tratamente speciale, iar replicile care o folosesc sunt cele mai ieftine. Modelele electrice se pot descărca în timpul utilizării intensive, așa că este bine să ai un încărcător pentru ele, pe care trebuie să-l porți cu tine. 

Modelele de pistoale gaz airsoft și dioxidul de carbon sunt două opțiuni convenabile, dar ar trebui să cumperi recipiente cu provizii de gaz/CO2 pentru a reumple substanța atunci când rezervele se epuizează. Dacă ai un buget redus, modelele cu arc sunt cele mai ieftine, iar cele cu gaze sunt cele mai scumpe. 

Accesoriile suplimentare pot ajuta

În magazine vei găsi nu numai pistoale airsoft în sine, ci și accesorii care fac distracția mai plăcută și mai ușoară. începând de la mânere și colimatoare tactice și terminând cu accesorii precum grenadele airsoft. Datorită acestora, confortul fiecărui joc va crește semnificativ, dar reține că utilizarea accesoriilor precum grenadele menționate mai sus sau a unor pistoale CO2 trebuie aprobată în prealabil de organizatorii jocului.

Atât replicile în sine, cât și grenadele ASG și alte accesorii sunt de înaltă calitate. Așadar, achiziționarea unei replici sau a unui accesoriu va fi o investiție pentru multe jocuri, timp în care poți fi sigur că echipamentul nu te va dezamăgi.

Ce merită luat în considerare?

La întrebarea dacă există restricții în alegerea primei replici, există un răspuns: nu există, dar ar merita să ții cont de vârsta și puterea ta. În funcție de tipul de armă și utilizarea acesteia, se modifică parametrii, materialele folosite și, în consecință, greutatea acesteia. Atunci când alegi o armă, trebuie să te asiguri că este potrivită pentru tine. Verifică dacă se potrivește confortabil în mână și are greutatea potrivită – toate acestea pentru ca tu să poți obține doar satisfacție și plăcere din jocul pe teren. 

În zilele noastre, tinerii devin din ce în ce mai interesați de ASG și ar trebui să acorde o atenție deosebită capacităților lor fizice pentru a nu pierde inutil forță și energie în timpul jocului solicitant. Atunci ar merita să te interesezi de greutatea armei în sine, precum și de materialul din care a fost realizată aceasta. Corpurile sunt de obicei realizate din metal, aluminiu și plastic, iar ultimele două sunt printre cele mai ușoare materiale folosite în replicile armelor airsoft.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Photo Planificarea unui program eficient de antrenament pentru atingerea obiectivelor tale sportive Previous post Planificarea unui program eficient de antrenament pentru atingerea obiectivelor tale sportive
Next post Cazinouri online: Importanța informării și citirii opiniilor
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept