Dragoș Savloschi, Liderul Campionatului Național de Super Rally, Strălucește la Alba Iulia

Read Time:2 Minute, 23 Second

Sâmbătă, 15 iunie, orașul Alba Iulia a găzduit prima etapă a Campionatului Național de Super Rally din acest sezon, unde Dragoș Savloschi a impresionat printr-o performanță remarcabilă. La volanul unui Radical Prosport Evo, întreținut cu profesionalism de echipa Reviziecutie.ro, Dragoș a demonstrat încă o dată că este un pilot de top și cu șanse reale la câștigarea campionatului, obținând un bine-meritat loc 2 la general și locul 1 la echipe.

Un Spectacol de Viteză și Abilități Tehnice

Circuitul stradal din Cetatea Alba Iulia, cu o lungime de 4,40 km și multiple șicane și devieri, a reprezentat o provocare majoră pentru toți concurenții. Dragoș Savloschi, pilotând cu măiestrie Radical Prosport Evo, a terminat cursa cu un timp impresionant de 3:09,154, dovedindu-și astfel abilitățile de pilot excepțional și menținându-și poziția de lider în clasamentul general al campionatului.

Echipa Reviziecutie.ro: Un Succes la Prima Participare

Debutând în Campionatul Național de Super Rally, echipa Reviziecutie.ro a reușit să câștige locul 1 la echipe, demonstrând profesionalism și excelență tehnică. Succesul lor este o dovadă clară a angajamentului și dedicării echipei, care a asigurat că mașina lui Dragoș Savloschi a fost într-o formă impecabilă pentru competiție.

Dragoș Savloschi: Pasiune și Determinare

Cu o pasiune inegalabilă pentru motorsport, Dragoș Savloschi își dedică timpul și energia perfecționării abilităților sale de pilotaj. Fiecare cursă reprezintă pentru el o nouă oportunitate de a-și demonstra talentul și de a-și consolida poziția de lider în campionat. Succesul său la Alba Iulia este doar o etapă în drumul său spre titlul de campion național.

Rolul Crucial al Reviziecutie.ro

Echipa Reviziecutie.ro joacă un rol esențial în succesul lui Dragoș Savloschi. Specializați în mecanică auto, diagnoză și întreținerea cutiilor de viteze, aceștia asigură că mașina lui Dragoș este mereu pregătită pentru performanță maximă. Expertiza și atenția la detalii a echipei contribuie semnificativ la rezultatele de pe circuit, oferindu-i lui Dragoș un avantaj competitiv clar.

Clasamentele Finalului de Competiție

Clasament Echipe:

 1. Echipa Reviziecutie.ro
  1. Dragoș Savloschi – Radical Prosport Evo
  1. Tudor Adrian Pop – Mitsubishi Lancer Evo 9
 2. Echipa UniCredit Leasing Motorsport Team
  1. Adrian Teslovan – Ford Fiesta R5
  1. Alexandra Teslovan – Peugeot 208 R2
 3. Echipa Impuls Leasing
  1. Aurelian Andronache – WOLF GB08
  1. Costel Cășuneanu – Skoda Fabia

Dragoș Savloschi: Un Viitor Strălucit în Motorsport

Cu fiecare competiție, Dragoș Savloschi își consolidează reputația de pilot de top. Determinarea sa, alături de suportul tehnic de excepție al Reviziecutie.ro, îl poziționează ca principal favorit pentru titlul de campion în acest sezon. Dragoș continuă să inspire și să captiveze fanii motorsportului, fiind un exemplu de profesionalism și pasiune pentru tinerii piloți.

RevizieCutie.ro, cu dedicarea și expertiza lor, asigură că mașina lui Dragoș este pregătită să facă față oricăror provocări, contribuind semnificativ la succesul și imaginea lui Dragoș Savloschi în lumea automobilismului românesc.

imagini: Ionuț Vaidean

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Photo Cycling training Previous post Ghid complet pentru antrenamentele de ciclism: De la începători la profesioniști
Photo Athletes meal Next post Secretele unei alimentații corecte pentru sportivi de performanță
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept