3DALL –  o adevărată revoluție digitală în proiectarea de mobilă

Read Time:2 Minute, 42 Second

Cum tehnologia evoluează rapid chiar si in domenii precum realizarea de mobilier, 3DALL se impune ca un instrument indispensabil pentru designerii de mobilă, combinând ingeniozitatea și flexibilitatea într-un pachet software robust. Acest program de proiectare mobilă 3D complex este conceput să îndeplinească cerințele variate ale firmelor de design și producție de mobilier, oferind o soluție integrată pentru fiecare etapă a procesului de vânzare.

Una dintre cele mai mari provocări în designul de mobilă este eliminarea erorilor de proiectare. 3DALL, cu interfața sa intuitivă și funcții avansate, permite utilizatorilor să creeze proiecte precise, reducând semnificativ timpul de realizare și costurile cu resursa umană. Flexibilitatea în parametrizarea dimensiunilor, principiilor constructive, decorurilor și accesoriilor transformă proiectarea într-o experiență fluidă și lipsită de complexitate.

În vânzări, viteza și calitatea prezentării contează enorm. Cu o astfel de aplicatie proiectare mobila, designerii pot răspunde rapid solicitărilor clienților, creând oferte detaliate și vizualizări 3D atractive ale proiectelor. Această capacitate de a prezenta rapid un proiect tridimensional crește rata de conversie a clienților, oferindu-le o imagine clară și realistă a produsului finit.

3DALL simplifică procesul de achiziții, permițând plasarea directă a comenzilor la furnizori. Aceasta elimină erorile și economisește timpul prețios care altfel ar fi fost pierdut în comunicarea cu furnizorii. În plus, generarea automată a documentației de producție completează ciclul de proiectare, asigurând o tranziție fără probleme către etapa de producție.

Programul vine echipat cu o bibliotecă standard, special creată pentru piața românească, care include o gamă largă de materiale, canturi, conectori și elemente de feronerie. În plus, 3DALL oferă posibilitatea de a dezvolta biblioteci personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, fie că este vorba de soluții bazate pe imos sau dezvoltarea de noi biblioteci.

Pentru situațiile în care utilizatorii întâmpină dificultăți în proiectare sau au nevoie de externalizarea unui proiect, 3DALL oferă servicii de proiectare la comandă. În plus, serviciul de mentenanță asigură că programul este mereu actualizat cu cele mai noi materiale și accesorii, oferind suport constant utilizatorilor.

Fiecare utilizator al 3DALL beneficiază de acces gratuit la ghiduri video și suport pentru a maximiza potențialul programului. Acest lucru este esențial pentru a asigura că toți utilizatorii, indiferent de nivelul lor de experiență în proiectarea de mobilă, pot utiliza eficient software-ul.

3DALL este proiectat pentru a fi accesibil și ușor de utilizat, chiar și pentru cei fără experiență în proiectarea de mobilier. Configuratorul facilitează configurarea rapidă și aducerea în scenă a corpurilor de mobilier, permitând modificări în timp real cu efort minim.

Utilizatorii pot personaliza proiectele în funcție de necesitățile specifice, salvând setările pentru utilizare în proiecte viitoare. Programul automatizează detaliile de asamblare, cum ar fi plasarea găurilor pentru balamale și glisiere, în funcție de dimensiunile și specificațiile alese, simplificând semnificativ procesul de design.

Cu o gamă largă de materiale și accesorii de la producători internaționali precum Egger, Kronospan, Kastamonu, Blum și Hafele, 3DALL oferă o varietate impresionantă de opțiuni pentru orice proiect de mobilă.

3DALL reprezintă asadar o soluție de proiectare mobilă 3D de neegalat, oferind flexibilitate, eficiență și suport complet pentru orice afacere din domeniul mobilierului. Cu capacitatea sa de a transforma procesul de design, ofertare, achiziții și producție, 3DALL este un instrument esențial pentru orice firmă care dorește să evolueze în era digitală a designului de mobilă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Narcise – Un strop de magie de primavara in spatiul tau in aer liber
Next post Planificarea unei călătorii perfecte: Sfaturi și trucuri
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept