WOW! Primarul orasului Sinaia, in fruntea unei delegatii locale, sus, pe… Muntele Sinai!

Read Time:1 Minute, 48 Second

[ad_1]

În perioada 20 – 28 noiembrie 2022, o delegație din orașul Sinaia, condusă de primarul Vlad Oprea, s-a deplasat în Egipt într-o vizită oficială de lucru.

În octombrie 2021, oficialii egipteni conduși de Guvernatorul Sinaiului de Sud, domnul Khaled Fouda, au efectuat o vizită oficială la Sinaia unde au semnat acordul de înfrățire dintre cele două stațiuni.

În urma vizitei oficialilor egipteni, delegația Primăriei, formată din oficiali din administrația orașului și reprezentanți ai mediului de afaceri din domeniul turismului și domenii conexe, a răspuns invitației de a efectua a vizită oficială de lucru în Cairo și Sharm el Sheikh.

La Cairo, reprezentanții Perlei Carpaților au fost întâmpinați de reprezenți ai țării gazdă și de oficiali români. La Ambasada României în Republica Arabă Egipt au avut întâlniri cu președintele Autorității Naționale de Turism din Egipt, Amr Elkady, cu Ambasadoarea Dahlia Abdel Fattah, director general pentru relații internaționale la Ministerul egiptean al Turismului și Antichităților  și au purtat  discuții cu ES Dr. Mihai Stuparu, Ambasadorul României. Discuțiile s-au axat pe punerea în practică a unor acțiuni concrete care pot fi promovate pe linie turistică.  S-a avut în vedere și colaborarea în domeniile cultural, sportiv și de business.

La Sharm el Sheikh, Primarul Vlad Oprea s-a întâlnit cu E.S. d-na Inas Hafez viceguvernator al  Sinaiului de Sud, oficiali și reprezentanți ai guvernatorului Sinaiului de Sud, domnul Khaled Fouda, cu tour-operatori din zonă, pentru a pune bazele unor contracte de colaborare pe termen lung, bazate pe faptul ca atât  Sinaia cât și Sharm el Sheikh sunt două stațiuni de interes internațional.

Demn de știut, delegația orașului Sinaia a avut onoarea de a fi primită de către starețul Mânăstirii Sfânta Ecaterina, aflată pe legendarul munte Sinai, locul de unde Spătarul Mihail Cantacuzino s-a inspirat pentru a da numele pe care orașul de la poalele Bucegilor îl poartă  cu onoare…

Articolul WOW! Primarul orasului Sinaia, in fruntea unei delegatii locale, sus, pe… Muntele Sinai! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post E OFICIAL: Camere video vor fi montate in aproape 20 de intersectii din Bucuresti! Vor putea fi recunoscute numerele de inmatriculare!
Next post Bucurati-va de muzica, bucurati-va de sarbatoare, de Ziua Nationala, la Filarmonica!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept