Vizitati gratuit Arcul de Triumf pana pe 30 octombrie!

Read Time:55 Second

[ad_1]

Monumentul Arcului de Triumf din Bucuresti va fi deschis gratuit pentru vizitare, în fiecare sâmbătă și duminică până la 30 octombrie.

Bucureșteni sau turiști, cei care vor urca în interior se vor bucura de o panorama unică asupra orașului cu ajutorul celor patru lunete amplasate pe terasa monumentului.

Sculpturile și benzile desenate expuse în interiorul Arcului, reinterpretări contemporane ale monumentului sunt deosebit de interesante.

„În prima parte a expoziției, veți descoperi lucrările de bandă desenată a patru artiști care au transpus motivul Arcului de Triumf: Alexandru Ciubotariu, Octav Ungureanu, Robert OBERT și Ionuț Popescu, iar în a doua parte a expoziției, regăsiți lucrările a cincisprezece elevi de la liceele bucureștene „Nicolae Tonitza” și „Dimitrie Paciurea”, a anuntat, pe pagina sa de facebook, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan.

Arcul de Triumf rămâne deschis în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 12.00 – 20.00, până în data de 16 octombrie, iar accesul este gratuit.

Articolul Vizitati gratuit Arcul de Triumf pana pe 30 octombrie! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Iulian Bagiu a fost reales presedinte al organizatiei PSD Alunis
Next post Simona Halep a împlinit 31 de ani
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept