Vizita la sediul CCI Prahova a reprezentantilor companiei Borusan – Mannesmann si ai Turk Invest

Read Time:1 Minute, 13 Second

[ad_1]

In data de 25 ianuarie 2023, o delegatie turca, formata din reprezentantii conducerii companiei Borusan- MannesmannRomania Dl. Ali Okyay, Director General si Dl. Deniz Tiryaky, Project Manager si din cei ai Turk Invest Romania – Dl. Nazmi Dogan, Președinte si Dna Alina Alexa, au fost primiti la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova de catre Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte CCI Prahova.

Intalnirea a avut ca scop discutarea unor aspecte privind investitia de anvergura pe care grupul Borusan Mannesmann o implementeaza in Romania, respectiv in Parcul Industrial PWP din judetul Prahova. Aceasta investitie, in valoare de 15 milioane euro, este o fabrica pentru prelucrarea tuburilor din otel, cu obtinerea de piese pentru industria automotive. Cand va fi functionala, fabrica va avea un numar de 50-60 angajati, urmand ca acest numar sa creasca la 150 in urmatorii doi ani.

Investitorul turc si-a exprimat aprecierea deosebita pentru contributia CCI Prahova la dezvoltarea proiectului investitional, al carui stadiu de implementare a fost mai accelerat decat se planificase initial.

Cu prilejul acestei vizite, Dlui. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, i-a fost inmanata de catre oaspetii turci, o placheta care atesta implicarea deosebita in sustinerea acestei investitii.

Articolul <strong>Vizita la sediul CCI Prahova a reprezentantilor companiei Borusan – Mannesmann si ai Turk Invest</strong> a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Expozitie la Ploiesti: Petrolul – simbol al sportului prahovean
Next post Ghid Detaliat pentru Crearea unui Site de Prezentare în Ploiești
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept