Videoclip lansat de Federatia Europeana de Tenis pentru protectia jucatorilor

Read Time:50 Second

[ad_1]

Federația Europeană de Tenis a lansat un videoclip al cărui mesaj este acela că protecția tinerilor jucători este cea mai mare prioritate pentru conducerea acestui for.

„Desfășurăm un circuit cu peste 480 de turnee pentru juniori la grupele de vârstă 10-16 ani și toți jucătorii trebuie să se simtă în siguranță. Nu tolerăm niciun fel de tratament inegal sau discriminare. Suntem atât de mândri să lansăm noul nostru videoclip pentru a crește gradul de conștientizare pentru protecția în tenis”, se precizează într-o scrisoare transmisă membrilor Board-ului Federației Europene de Tenis.

Răzvan Itu, Directorul General al Federației Române de Tenis, este primul român ales în conducerea Tennis Europe, coordonând Comisiile de Tenis pentru Juniori și Tenis Profesional ale acestui for.

Videoclipul poate fi vizionat aici. 

Articolul Videoclip lansat de Federatia Europeana de Tenis pentru protectia jucatorilor apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ASA DA! Mesajul Subprefectului Emil Draganescu de Ziua Internationala a Varstnicilor
Next post Pensionarii primesc bratari de la postasi! Acestea au rol salvator!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept