Vesti de impact pentru mii de bucuresteni: vor fi instalate 20 de mini-centrale în anumite puncte termice

Read Time:1 Minute, 15 Second

[ad_1]

Primăria Capitalei, prin Termoenergetica, a demarat proiectul prin care își propune să instaleze 20 de mini-centrale în anumite puncte termice, situate la capetele de rețea unde funcționarea a fost deficitară și unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienți. (Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, șase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, una în sectorul 4, trei în sectorul 5 și alte trei în sectorul 6).

De aceste mini centrale vor beneficia un număr de 357 de blocuri, respectiv cele arondate celor 20 de puncte termice identificate.

Pentru amplasarea acestora, Termoenergetica a demarat procedura de achiziție pentru închirierea unor capacități modulare de producere a energiei termice, iar documentația a fost publicată în SEAP și este vizibilă începând de vineri (23 septembrie 2022), după ce a fost publicată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JUE).

IMPORTANT: Valoarea estimată a achiziției este de 20.668.371,53 lei, fără TVA, iar data limită de depunere a ofertelor este 31 octombrie 2022, ora 15:00.

Echipamentele ar putea fi montate în sezonul rece 2022 – 2023, documentația de atribuire având o clauză de reziliere totală în cazul în care punerea în funcțiune a tuturor capacităților modulare de producere a energiei termice se va face mai târziu de 31 decembrie 2022.

Articolul Vesti de impact pentru mii de bucuresteni: vor fi instalate 20 de mini-centrale în anumite puncte termice apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post EXCLUSIV: CUM este posibil asa ceva?!?! Palatul Culturii din Ploiesti NU are nicio inscriptie cu celebrii sai arhitecti!
Next post România U21 a pierdut primul amical cu Săndoi selecționer, scor 1-4, în faţa Spaniei
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept