Vesti bune la STB!

Read Time:48 Second

[ad_1]

STB SA începe procesul de modernizare a flotei de vehicule utilitare și pentru intervenții prin achiziția mai multor autoutilitare. Acestea sunt noi, moderne și respectă cele mai exigente standarde de poluare și reducere a zgomotului, oferind în același timp un consum redus și condiții optime de lucru pentru personalul direcțiilor de intervenții și infrastructură ale STB SA.

Noile utilitare sunt dotate cu aer condiționat pentru șofer și cei doi pasageri și vor fi echipate cu stații de comunicație pentru eficientizarea operațiunilor, sistem de monitorizare prin GPS pentru intervenții mai rapide și de monitorizare a consumului de combustibil.

În următoarea perioadă, STB SA va continua procesul de modernizare a flotei de intervenții, eficientizând astfel viteza și calitatea cu care sunt realizate lucrările de reparații și modernizare la calea de rulare a tramvaielor și a stațiilor de transport public.

Articolul Vesti bune la STB! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post S-a dat startul inscrierilor in cea mai mare competitie de fotbal pentru elevii din Romania
Next post ANAF isi prezinta serviciile in universitatile din Romania
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept