VESTE BUNA pentru scolile din Ploiesti! NU se va trece in online, NU vor fi sincope! Cine face anuntul?

Read Time:1 Minute, 5 Second

[ad_1]

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, informează comunitatea locală că nu vor exista sincope în asigurarea funcționalității unităților de învățământ preuniversitar, în perioada sezonului rece 2022-2023.

În cursul acestei zile, edilul șef al municipiului Ploiești a avut o întâlnire de lucru cu inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, doamna Ilona Cornelia Rizea, în vederea realizării unei analize, din punct de vedere financiar și administrativ, cu privire la asigurarea plății utilităților, în perioada sezonului rece actual.

La rândul său, Inspectorul șef, doamna Ilona Cornelia Rizea, a precizat că legislația actuală nu reglementează desfășurarea în sistem online a învățământului, iar informațiile apărute, în ultima perioadă, cu privire la eventualitatea trecerii în online a școlilor nu sunt fondate, acestea fiind doar speculații.

Primarul a informat, în acest context, că municipalitatea va asigura sursele financiare pentru încălzirea tuturor unităților din rețeaua școlară locală, dacă nu vor fi suficiente fondurile de la Ministerul Educației, nefiind cazul ca, la nivelul localității noastre, să fie necesară trecerea în sistemul de educație online.

foto: ziare.com

Articolul VESTE BUNA pentru scolile din Ploiesti! NU se va trece in online, NU vor fi sincope! Cine face anuntul? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Primaria Busteni, amendata de Garda de Mediu Prahova
Next post Noi discutii intre reprezentantii HORECA si autoritatile prahovene. S-a vorbit despre responsabilitatea fata de consumatori! Au fost si presedintele si directorul general ai ANPC
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept