VESTE BUNA: A fost suplimentat bugetul destinat Programului de sustinere a productiei de legume in spatii protejate pentru anul 2022

Read Time:1 Minute, 12 Second

[ad_1]

În Ședința Guvernului din 08 decembrie 2022 a fost aprobată Hotărârea ce modifică art. 8 din HG nr.148/2022 pentru aprobarea Programului de susţinere a producţiei de legume în spaţii protejate pentru anul 2022.

Prin prezentul act normativ se suplimentează resursele financiare necesare achitării obligațiilor de plată către potențialii beneficiari ai schemei de ajutor de minimis înscriși în Program în ciclul II de producție cu 74.711.000 lei, de la 265.283.000 lei la 339.994.000 lei, reprezentând echivalentul a 68.721.000 euro.

Prin actul normativ aprobat astăzi suplimentăm bugetul alocat programului de susținere a producției de legume, venind în sprijinul fermierilor, astfel încât aceștia să poată produce în continuare pentru țară, să-și consolideze și să-și dezvolte fermele”, a declarat ministrul Petre DAEA.

Astfel, prin actul normativ aprobat astăzi se asigură efectuarea plăților pentru beneficiarii Programului din Ciclul II de producție, cu impact asupra continuării lucrărilor specifice în spații protejate pentru noile culturi.

Pentru Ciclul II de producție, valoarea maximă a sprijinului financiar de ajutor de minimis/beneficiar este de 1.000 euro/cultură/1.000 mp.

foto: ziare.com

Articolul VESTE BUNA: A fost suplimentat bugetul destinat Programului de sustinere a productiei de legume in spatii protejate pentru anul 2022 a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 5 moduri să te menții în formă la job
Next post Un „TRIO”, la granita nemuririi: CIORAN, SORESCU, TUDOR GHEORGE
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept