UNDA VERDE prin PNRR pentru 45 de statii de incarcare pentru masini electrice la Ploiesti

Read Time:1 Minute, 7 Second

[ad_1]

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Relații Internaționale, a câștigat finanțarea, prin PNRR, în vederea achiziționării a 45 de stații de încărcare pentru mașini electrice.

Conform informațiilor oficiale, valoarea acestor stații este de 1.125.000,00 euro, fără TVA, respectiv 5.538.037,50 lei, fără TVA și va fi suportată din alocarea suplimentară asigurată în cadrul apelului de proiecte aferent Componentei C10 – Fondul local, stațiile urmând a fi achiziționate centralizat de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Trebuie știut: Conform prevederilor Ghidului solicitantului din PNRR, la primul proiect depus în cadrul Componentei C10, respectiv “Elaborarea/actualizarea în format GIS a PUG-ului pentru Municipiul Ploiești”, a fost prevăzută automat o alocare suplimentară pentru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, care vor fi achiziționate centralizat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

PRECIZARE: Municipiul Ploiești a depus spre finanțare, prin PNRR, în cadrul componentei C10 – Fondul local, proiecte însumând 61 494 368,4 lei, fără TVA, toate acestea fiind aprobate la finanțare. În acest context este de remarcat faptul că rata de aprobare a proiectelor respective este de 100%.

Articolul UNDA VERDE prin PNRR pentru 45 de statii de incarcare pentru masini electrice la Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Amenzi de 425.300 lei aplicate de ITM Prahova in luna octombrie
Next post Mai bine pentru comunitatea ploiesteana: Noi proiecte de impact primesc finantare prin PNRR
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept