UNDA VERDE pentru noua societate de termoficare din subordinea Primariei Ploiesti! Anunt OFICIAL

Read Time:57 Second

[ad_1]

„Municipiul Ploiești a primit, în această dimineață, decizia de constituire a societății SC Termo Ploiești SRL.

Procedura de înființare a societății Termo Ploiești SRL a fost finalizată, în această dimineață, prin primirea documentelor de la Registrul Comerțului.

La ora 10.00, au fost convocate toate persoanele stabilite de Consiliul Local al Municipiului Ploiești în Consiliul de Administrație al SC Termo Ploiești SRL, pentru a stabili, în regim de urgență, procedurile pentru preluarea personalului specializat de la SC Termoficare Prahova.

Primarul Andrei Volosevici a solicitat ca până mâine, cel mai târziu, să îi fie prezentat planul de preluare a personalului.

Municipiul Ploiești așteaptă, încă, de la Consiliul Judeţean Prahova, cedarea CET Brazi și a rețelei primare de termoficare.

Consiliul Judeţean Prahova nu a adoptat, până în prezent, o hotărâre de consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul Municipiul Ploiești”.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de administrația ploieșteană.

Articolul UNDA VERDE pentru noua societate de termoficare din subordinea Primariei Ploiesti! Anunt OFICIAL a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sex and the Sacred – Moche Sex Pots: Eroticism in Ancient Pottery
Next post Maid or Minx: The Mary Magdalene Controversy
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept