Un yankeu- pivot nou-nout la CSM Petrolul Ploiesti

Read Time:32 Second

[ad_1]

„Branden Aughburns este noul pivot al echipei CSM Petrolul Ploieşti, americanul urmând să-l înlocuiască pe Mihailo Sekulovic, a cărui accidentare la genunchiul stâng impune o intervenţie chirurgicală!”, transmit reprezentanții clubului ploieștean.

 Yankeul vine din Marea Britanie, de la Newcastle Eagles, dar a mai jucat în Europa pentru georgienii de la FC Titebi şi austriecii de la Swans Gmunden, cu aceştia din urmă inclusiv în FIBA Europe Cup.

Welcome, Branden!

Articolul Un yankeu- pivot nou-nout la CSM Petrolul Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Inca o amenda „grasa” aplicata de Garda de Mediu Prahova! Aflati cine scoate banii din buzunar!
Next post ONORANT: Grieg Lambousy – New Orleans Jazz Museum, la Ploiesti, la impresionanta conferinta dedicata celor 53 de ani de la PRIMULUI festival de JAZZ din Romania
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept