Un roman poate consuma pana la 68 de aditivi alimentari, 164,7 grame de zahăr si 23,48 grame de sare la 100 de grame de produs! La multi ani, Romania, fara E-uri, zahar si sare in exces!

Read Time:1 Minute, 24 Second

[ad_1]

Pentru a nu depăși cantitatea de zahăr și sare recomandată pe zi de Organizația Mondială a Sănătății, Aplicația InfoCons ne ajută să ne setăm preferințele de consum precum cantitatea maximă de zahăr, sare, calorii, numărul maxim de aditivi alimentari, precum și tipul de alergeni pe care ne dorim să îi eviăm în produsele pe care le consumăm.

Aplicația InfoCons este unicul instrument pentru românii de pretutindeni! Indiferent unde ne aflăm, de 1 Decembrie, trebuie să știm ce și cât consumăm! Împreună adoptăm o9atitudine!

Aplicația InfoCons este disponibilă pentru orice sistem de operare IOS, Android și Huawei.

Descarcă și tu Aplicația Gratuită InfoCons!

„La mulți ani România! La mulți ani românilor! Această urare înseamnă cu adevărat să și trăim mulți ani, iar  pentru a trăi mulți ani, este important să fim sănătoși! Pentru aceasta, trebuie să mâncăm , să cumpărăm și să fim cu adevărat cetățeni europeni care au drepturi. Însă, degeaba avem drepturi, dacă nu ni le exercităm! Mai ales cu ocazia zilei de 1 Decembrie, ar trebui să ne exergităm drepturile, să fim cu adevărat niște consumatori cu atitudine și să cumpărăm citind eticheta, să cumpărăm fără a ne lăsa păcăliți, să achiziționăm servicii corecte și toate acestea se pot realiza simplu, eficient și rapid în parteneriat cu InfoCons! Descarcă Aplicația Gratuită InfoCons și La mulți ani, române!”, tranmsite președintele InfoCons, Sorin Mierlea.

Articolul Un roman poate consuma pana la 68 de aditivi alimentari, 164,7 grame de zahăr si 23,48 grame de sare la 100 de grame de produs! La multi ani, Romania, fara E-uri, zahar si sare in exces! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Blitz lansează o nouă platforma educațională pentru toți cei care vor să exceleze în vânzări
Next post Cine ne-a „botezat”? 1779 si 1816: Anii de gratie cand s-a folosit, in PREMIERA, de catre un sas, respectiv un grec, in lucrari stiintifice, numele ROMANIA!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept