Un individ inarmat cu un cutit a patruns AZI in Colegiul SPIRU HARET din Ploiesti! va mai aduceti aminte de profesoara injunghiata tot aici, in fata cancelariei?

Read Time:1 Minute, 0 Second

[ad_1]

INCIDENT GRAV, cu… REPETIȚIE, la Colegiul „Spiru Haret” din Ploiești!

Un individ înarmat a pătruns vineri dimineață în colegiul “Spiru Haret” din Ploiești. Bărbatul ar fi intrat în unitatea școlară înarmat cu… un cuțit și a mers la ora unei profesoare!

Se pare că de această dată (și ne exprimăm așapentră că, așa cum sigur vă amintiți, un incident similar s-a petrecut aici  în urmă nu cu mulți ani, cînd un fost elev a intrat tot așa și a înjunghiat o profesoară chiar în fața cancelariei!!!) nu este vorba despre vreun elev (sau fost elev) al colegiului.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje ale poliției și jandarmilor.

Din fericire, se pare că persoana în cauză a fost depistată și imobilizată la timp, astfel încât nu a apucat să facă vreo victimă.

Bărbatul a fost deja dus la Poliție unde dă declarații.

Articolul Un individ inarmat cu un cutit a patruns AZI in Colegiul SPIRU HARET din Ploiesti! va mai aduceti aminte de profesoara injunghiata tot aici, in fata cancelariei? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Iluminatul public va fi modernizat pe mai multe artere din capitala
Next post Ce variante de creditare aleg antreprenorii români în anticiparea unei eventuale crize (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept