Un Brunch Munch | Povești de sex tabu

Read Time:7 Minute, 57 Second

„O Doamne; târfă, am exclamat cu voce tare, apoi am adăugat: „Nenorocitule”. Trebuia să le spun pe amândouă deodată. Am văzut împreună două lucruri pe care nu le vizualizasem niciodată, gura mamei și penisul erect al iubitului meu.


înșelăciune

Am coborât scările în cămașa lui Darren.

A avut loc brusc o nădejde extraordinar de sexy care m-a umplut când am decis să-i pun tricoul lui Darren. A fost prima dată când o făceam vreodată.

Băiatul meu iubit era jos, în bucătăria mea, doar în boxerii lui, aducându-ne un brunch.

Eram în fața oglinzii din camera mea și mă uitam în cămașa lui albastru deschis. Se potrivește ochilor mei de safir și părului lung brunet. Am simțit că sunt în el, nu iubitul meu în mine. Era de mărimea cămășii. Era mare și atârna liber până în vârful coapselor mele. Nimic dedesubt și asta a adăugat strălucirea sexy specială pe care am simțit-o peste mine. Nasturii de sus erau deschiși, iar forma sânilor mei plini era vizibilă. Apoi a fost mirosul. Țesătura de bumbac impregnată de tipul meu. Darren a fost cu mine când el nu era cu mine.

Abia așteptam. Mă duc jos să-l pornesc pe Darren și să-l trag în bucătărie. Pentru început, poate să mănânce păsărica mea. Dacă găsea cârnați în frigider, puteau aștepta. Vreau să-i fac hotdog-ul să sfârâie în gâtul meu.

Oglinda mi-a luat reflexia; încă o dată. Doamne, eram fierbinte: eram mai sexy și și mai vulnerabilă fată din cauza cămășii unui tip. Ciudat dar adevarat.

Coboram scările. Singur acasă cu bărbatul meu; Fără îndoială, mama mea se culcă undeva cu cel mai recent prieten al ei. Aspru cu mama mea, dar adevărat. Era o MILF divorțată; a văzut o pereche de pantaloni și a trebuit să-i dea jos.

Darren al meu ar înceta să unte brioșele de la micul dejun, să amestece ouăle sau orice altceva; pentru că m-ar vedea. Penisul i se ridica prin boxerii lui mătăsos. Apoi, ochii lui s-au îndepărtat de la sânii mei parțial expuși, între nasturii desfăcuți, la premiul adevărat, păsărica mea ascunsă la centimetri deasupra clapelor cămășii lui. Mmm, clapele ascund clapele. Cămașa atârnă ca buzele mele umede, gata să fie ridicată ca și capota mea de clitoris, dar acum se legăna cu mișcarea mea fericită în jos pe scări, fluturând sus ca aripi de fluture între picioarele mele elegante și ras.

Am trecut pe ușa bucătăriei:

„O Doamne; ticălosule, am exclamat eu tare, apoi am adăugat: „Nenorocitule”.

Trebuia să le spun pe amândouă deodată. Am văzut împreună două lucruri pe care nu le vizualizasem niciodată, gura mamei și penisul erect al iubitului meu.

Ei bine, a fost un al treilea; mama mea era al naibii goală. O văzusem prin baie sau dormitor în slip. Sânii ei au fost expuși ocazional înainte de a-și pune un sutien sau o rochie curvă, dar nu a fost niciodată pasionată totală.

Lângă banca din bucătărie: acolo era mama care-mi sugea pe Darren. Boxerii îi erau în jurul gleznelor, iar penisul s-a înfășurat fericit în buzele mamei mele. O văzusem dispărând în spatele gâtului ei curvă și vârful limbii în jurul glandului lui, înainte de a-i lua tot axul sclipitor rigid: curvă.

„O, dragă, e totul în regulă”, a spus mama, eliberând ciocanul lui Darren din aspiratorul care era gura ei: „Are multe de împărțit; Vino aici.”

Mama încă trăgea și smucea penisul lui Darren în timp ce spunea asta.

Darren tocmai mi-a dat bărbatul: Ei bine, am un cocoș, uite: știi scuza lor: este penisul unui tip, nu sentimentele lui într-o relație care provoacă probleme tuturor bărbaților cu femeile libere și oportunismul penisului.

Dă vina pe penisul meu, scumpo. Dar și tu îmi iubești penisul.

Știam asta: băieții și obsesia lor penisului.

Problema era că aveam o dependență de cocoș, iar mama îmi dădea piesa mea preferată din Darren înapoi. Desigur, am luat-o.

Am avut penisul iubitului meu în gură. Sorbeam de-a lungul stâlpului lui deja prea uns: mulțumesc, mamă. Nu a trebuit să-mi fac tipul semi-flacid. Era deja super dur. Atât de rigid și îl duceam adânc. Aș putea să mă potrivesc cu mama mea, deși am fost aproape de călușare de câteva ori.

Mama îi lingea mingile constrângătoare ale lui Darren. Acum strâns de corpul lui. Între noi, îl aveam pe băiatul meu gemuind.

Surprizei sexuale din ultimul an de facultate, luându-i pentru prima dată sperma lui Darren în gură, i s-a alăturat acum senzația că mâna mea este ghidată spre sânul mamei. Da, era un sân și era un mamelon dur ca și mine. Dar era a mamei mele și era și prima dată când mă atingeam de o altă femeie.

Uimiri au venit exponențial după aceea, ca orgasmele multiple. Mama și-a pus mâna sub cămașa lui Darren la păsărica mea rasă. Atingerea ei a generat un val sexual pur senzual. Cunoașterea plăcerii interzise a fost excepțional de bună, deoarece umezeala mea s-a răspândit sub degetele alunecătoare și tatonătoare ale mamei. Carne elegantă și mototolită de fetiță atât de vie la atingere. Apoi cererea continuă.

La urma urmei, există ceva în acea zicală: intuiția unei mame. Ei bine, mama știa exact ce să facă.

L-a instruit pe Darren să ajungă la podea. Era înclinat, dar penisul era în picioare. Păsărica mea strânsă s-a ușurat peste penisul lui, în timp ce mama mea avea buzele păsăricii atârnând peste gura lui Darren pe coapse.

M-am apucat să lucrez la penisul lui. Mă flexam în sus și în jos de pe picioarele mele. Pasarica mea se bloca pe baiatul meu iubit.

Mamei mele murdare i-a plăcut când Darren și-a înfipt limba în buzele ei deschise. Ea gemea, târfa. Totuși, mă uitam; Aș putea învăța un truc sau două aici pentru a mă bucura mai târziu. Cățea murdară își atingea clitorisul până la punctul culminant.

Îl loveam mai repede pe pula lui Darren în entuziasmul meu și plăcerea obraznică de a o vedea pe mama coborând.

Darren a fost pierdut în plăcerea penisului masculin și a două păsărici care îi împart corpul.

Necrezut; Am văzut-o pe mama mea, Judy; punctul culminant în fața mea și păsărica ei a scurs umezeală în gura lui Darren.

Atunci am fost maniac în acțiunile mele. Mi-am arcuit corpul sus, cufundandu-mi pe spate iubitoarea in jurul penei grozave a lui Darren. Plăcerea a fost intensă. Corpul meu mi-a ordonat orgasmul, prescris de evenimentele indecoroase care se scurg în jurul și prin noi trei.

Mama mea, trollopul, era acum în spatele meu. Lingea sacul cu mingi a lui Darren, dorind explozia lui în mine. Sapa a trimis valuri de plăcere neanunțată, de necrezut prin corpul meu, în timp ce ea mi-a întins cu degetele anusul. Micuța mea drăguță, mică și drăguță, fără limite până acum chiar și pentru Darren sau pentru mine. Nu mă aventurasem niciodată acolo.

Darren se împinge în mine, dorind doar să-și elibereze bucheta de sperma încordată. Mă zdrobeam în osul pubian lui, cu o plăcere plină de clitoris și păsărică. Mama mea a scuipat în fundul meu și se dădea cu degetul în fundul meu. Zgura MILF ronțăia cumva și nucile lui Darren în același timp.

Clitorisul îmi pulsa, iar munca delicioasă a mamei mele mă făcea să ajung la punctul culminant efuziv. Fericire ireprimabilă, însuflețită în mine ca femeie.

Darren conducea spre eliberare. Fixat pe ea, și băiete, a gemut tare în timp ce mă umplea.

Mama și-a scăpat penisul din mine și m-a surprins din nou:

— Suge-o, Justine, spuse ea. „În timp ce este fragedă; nu va putea suporta; el va dori să te oprești, dar nu să te oprești; suge-l; suge-l; Justine.”

M-am aplecat peste băiatul iubit, dându-i penisul în plus.

Darren era în mod clar în paradis, în timp ce i-am absorbit înmuierea până la retragerea penisului flasc. El a fost prins în acea neclaritate între plăcerea rafinată și supraîncărcare aproape delicată și sensibilă de gratificare.

Apoi mama a făcut la fel cu mine. Înghițindu-și capul cumva între picioarele mele din spate și înghițind sucul de sperma lui Darren și lichidul meu feminin. Nebun de plăcut. Dincolo de ceea ce un organism ar trebui să ceară sau să obțină. Cu toate acestea, odată ce a început, păsărica mea a cerut mai mult prin gemetele mele blânde. Clitorisul meu s-a împins în limba mamei, cerând plăcere suplimentară și cerând să fie un al doilea orgasm. Clitoristul meu lacom și nevoiaș îmi acaparează mintea pentru a-mi elibera corpul; în răpirea ei, primul; dublu climax beatitudine.

Darren a fost eliberat. Nu puteam să fac mai multe sarcini. Din fericire: a fost cu adevărat terminat de bărbați.

Mama îmi dădea brunch-ul vieții mele. Mi-a răpit clitorisul umflat mic între buzele ei. Mă sug de parcă aș avea un penis mic. Clitorisul mi-a explodat. A izbucnit spasme de plăcere fericită prin păsărica și corpul meu. Eram plin de extaz corporal.

Darren mi-a văzut înroșirea mea completă. Încă prins în încântarea romanului penisului lui, dar și pe deplin conștient de noile mele experiențe.

Draga mami, ne-a trimis pe amândoi în patul meu: să ne ghemuim și să ne îmbrățișăm ca perechea tânără și activă sexual care eram. Ea a promis că va aduce brunch pentru trei în pat și va continua să ne instruiască pe noi doi în deliciile sexului pervers.

ianuarie 2021

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Un brand romanesc, fondat la Sinaia, este partener al Federatiei Romane de Fotbal
Next post Are You a Good Witch, or a Bad Witch? Tracking Morgan le Fay in Arthurian Legend
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept