Un brand romanesc, fondat la Sinaia, este partener al Federatiei Romane de Fotbal

Read Time:2 Minute, 6 Second

[ad_1]

Brandul românesc 5 to go, care isi originea in statiunea prahoveana Sinaia, susține, începând din acest sezon Federația Româna de Fotbal, în calitate de partener oficial de cafea și devine cafeaua oficială a Cupei României. Colaborarea este încheiată pentru o perioadă de 4 ani, până în 2026.

Produsele pe bază de cafea 5 to go vor fi prezente în vestiarele și în culisele tuturor meciurilor din România desfășurate sub egida Federației Române de Fotbal.

5 to go este o poveste 100% românească, demarată în 2015, care a cucerit încet-încet inimile a milioane de consumatori români, dar și noi teritorii din Europa. Se știe că fotbalul este un sport care atrage pasiuni, iubit și urmărit din tribune sau din fața ecranelor de fani de toate vârstele. Am încheiat acest parteneriat din dorința de a transmite energia pozitivă 5 to go pe teren și de a aduce din căldura și starea de spirit ce definesc brandul nostru mai aproape de fanii acestui sport. Vom dezvolta acest parteneriat alături de FRF, căutând idei și acțiuni comune care să reflecte sinergia celor 2 mărci și să aducă valoare adăugată celor care ne apreciază. Le urăm succes echipelor tricolore!”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Primul meci în care 5 to go va intra pe teren este cel dintre România și Bosnia și Herțegovina ce are loc pe stadionul Rapid-Giulești, luni, 26 septembrie, ora 21:45.

DESPRE 5 TO GO
5 to go a luat naștere în 2015, iar la finalul anului 2021 a ajuns aproape de pragul de 300 de unității, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Și în 2022, unul dintre cele mai importante obiective ale grupului rămâne dezvoltarea masivă la nivel național, prin deschiderea a 200 de locații noi și de a ajunge la un total de 1.000 de cafenele în România, în următorii 5 ani. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.Cafeaua folosită este una cu o aromă intensă, corpolentă, cremoasă, ce se constituie într-un amestec unic, creat special pentru lanțul de cafenele 5 to go.

Articolul Un brand romanesc, fondat la Sinaia, este partener al Federatiei Romane de Fotbal a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Naomi Osaka și-a dezamăgit fanii la Tokyo
Next post Un Brunch Munch | Povești de sex tabu
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept