ULTIMA ORA: Demers pentru integrarea Romaniei in The World Green Economy Organization

Read Time:45 Second

[ad_1]

„Astăzi am avut o întâlnire de lucru cu AbdulRahim Sultan, directorul general al The World Green Economy Organization (WGEO). În urma discuțiilor am transmis că România este interesată să activeze în cadrul acestei organizații pentru a accelera procesul țării noastre de trecere la o economie verde și sustenabilă.

A fost adoptată deja Strategia națională privind economia circulară, iar modernizarea și inovarea modului în care producem și consumăm energia în economie reprezintă o preocupare actuală și necesară. WGEO sprijină acțiunile globale de aplicare a unui model de dezvoltare ecologic, cu emisii reduse de carbon. Și în România vrem să avem o economie dezvoltată și, totodată, verde”, a scris duminică dimineață ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe contul său de socializare.

Articolul ULTIMA ORA: Demers pentru integrarea Romaniei in The World Green Economy Organization apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post  Filarmonica ploiesteana- simfonia unui gand profund, de Ziua Culturii Nationale
Next post  15 Ianuarie: Moment poetic, elevi, oficialitati, flori la bustului lui Eminescu. Ploiestenii, cu spatele la statuie, cu fata si sufletul catre APATIE
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept