Targul de Craciun „West Side Christmas” se deschide pe 25 noiembrie, in Parcul Drumul Taberei

Read Time:1 Minute, 11 Second

[ad_1]

Primaria Sectorului 6 continuă și în 2022 tradiția Târgului de Crăciun ”West Side Christmas”, eveniment ajuns la a doua ediție. Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.

Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice, trăite alături de prieteni și familie.

„West Side Christmas”  își va deschide porțile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini, și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel că parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

Până pe 27 decembrie, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră pentru București. Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat în totalitate din fonduri private, în baza unui contract de închiriere de spațiu, semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul și atracțiile celui mai mare eveniment organizat de Crăciun vor fi anunțate în perioada următoare.

Articolul Targul de Craciun „West Side Christmas” se deschide pe 25 noiembrie, in Parcul Drumul Taberei apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Concertul Regal caritabil revine pe scena Ateneului Roman in sustinerea tinerilor artisti ai Romaniei
Next post O turista de numai 24 de ani a pierit intre stancile Bucegilor! A cazut in gol 200 de metri!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept