SUPER: Se pune la cale un Master-plan pentru piste biciclete la nivelul Municipiului Bucuresti

Read Time:1 Minute, 16 Second

[ad_1]

 Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru elaborarea unui “Master-plan piste biciclete la nivelul Municipiului București”.

Primarul General, Nicușor Dan: “Prin acest document strategic, vor fi stabilite direcțiile de dezvoltare a infrastructurii aferente utilizării bicicletei ca mod de transport alternativ urban și vor fi identificate traseele optime pentru realizarea unei rețele extinse de piste pentru a încuraja utilizarea bicicletei, concomitent cu crearea infrastructurii necesare.

În cadrul procedurii de atribuire, a fost desemnată câștigătoare oferta prezentată de F.I.P. Consulting SRL, valoarea contractului fiind de 530.000 lei fără TVA, iar termenul de elaborare de 12 luni.

În elaborarea Master-planului, se vor avea în vedere atât aspecte de utilitate, cât și de turism.

Astfel, rețeaua de piste pentru biciclete va trebui să fie conectată cu pistele deja existente sau în curs de execuție și să facă legătura între zonele rezidențiale și zonele principale de interes precum locuri de muncă, de educație, zone comerciale, instituții, dar și cu localitățile și platformele industriale limitrofe Capitalei.

De asemenea, se va ține cont și de amplasarea zonelor de interes turistic, atât cele cunoscute, cât și ceile cu potențial de dezvoltare, precum și de amplasarea zonelor de agrement și recreere.

Master planul va cuprinde și valoarea investițiilor pentru implementarea viitoarei rețele extinse și va identifica posibile surse de finanțare.”

foto: ziare.com

Articolul SUPER: Se pune la cale un Master-plan pentru piste biciclete la nivelul Municipiului Bucuresti apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post VESTE BUNA: A fost aprobat programul de sustinere a productiei de tomate in spatii protejate pentru 2023
Next post Fonduri europene pentru extinderea, modernizarea si diversificarea serviciilor medicale la Ambulatoriul de Specialitate din str Mihai Bravu
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept