Strategii de folosit la ruletă live (P)

Read Time:5 Minute, 39 Second

[ad_1]

Ruleta este fără îndoială unul dintre cele mai longevive jocuri de noroc care se pot întâlni într-un cazino, indiferent dacă este unul fizic sau mobil. Adesea numită regină a jocurilor de masă, ruleta continuă şi astăzi să fie extrem de populară printre jucători, trezind acelaşi interes de demult.

Este imposibil să nu fi atras de magia bilei aruncată pe roata ruletei de către dealer şi să nu aştepţi cu sufletul la gură ca ea să aterizeze pe numărul pe care tocmai ai pariat. Este un joc unic ca frumuseţe dar mai ales că dinamică de desfăşurare aşa că putem uşor să înţelegem de ce şi-a păstrat de atâţia ani această aură de mister.

Şi în mediul online ai parte de acelaşi mister mai ales dacă accesezi secţiunea de ruletă live. Un dealer profesionist te va aştepta şi aici aşa că vei gusta din nou din atmosfera inegalabilă pe care acest joc continuă să o ofere. Dar cum trebuie să fi un jucător profitabil îţi vom dezvălui câteva tehnici cu ajutorul cărora îţi poţi mări şansele de câştig la ruletă, aşa că citeşte-le şi nu ezita să le foloseşti.

Martingale

Este greu să alegi din sloturi casino, mai ales pentru faptul că sunt prezente într-un număr atât de mare în oferta cazinourilor. Dar cum eşti un cunoscător în jocurile de noroc vei alege în primul tema care îţi place cel mai mult şi în funcţie de aceasta vei determina şi slotul unde o să joci.

Şi la fel o să procedezi şi cu ruleta, va trebui să identifici secţiunea de jocuri de masă live şi să alegi de acolo varianta de ruletă care îţi convine cel mai mult. Ai făcut partea uşoară care ţine de tine, acum va trebui să o faci pe cea grea şi să dovedeşti că eşti un jucător de succes.

Şi ca să faci acest lucru trebuie să ştii că ruleta este prin excelenţă un joc de noroc pe care îl poţi adapta la o mulţime de strategii de joc. Şi una dintre cele mai cunoscute astfel de tehnici este strategia Martingale pe care o detaliem pentru tine astfel încât să o poţi aplica rapid.

În esenţă sa această strategie se bazează pe un şir de pariuri pe care tu va trebui să îl manageriezi cu exactitate cât mai mare. Vei stabili deci o sumă iniţială pe care o vei paria şi o vei dubla de fiecare dată în cazul în care vei înregistra pierderi.

Deşi pare puţin probabil te vei convinge că respectând acest şir de pariere vei recupera pariurile pierdute şi vei înregistra în cont şi un mic profit. Este o strategie care îşi face efectul pe termen lung deci va trebui să petreci ceva timp în faţa jocului de ruletă, aşa că fă-ţi din timp o rezervă.

Şi cum orice strategie are câteva secrete, în Martingale va trebui să pariezi numai pe pariurile considerate sigure, adică pe cele de tip culoare sau par/impar. Şi da, pentru ca să poţi pune în aplicare această tehnică trebuie să ai un buget consistent de joc, lucru care se poate constitui într-un impediment major pentru orice jucător.

Reverse Martingale

Îţi dai seama încă din titlu că vorbim despre aceeaşi strategie numai că de această dată vom acţiona în sens invers. Este marele avantaj al acestui sistem de pariere, faptul că o poţi folosi în 2 direcţii distincte dar care duc la obţinerea aceluiaşi rezultat.

Dacă te hotărăşti să aplici Martingale inversat, atunci nu vei mai dubla pariul atunci când pierzi ci o vei face numai în caz de câştig. Ai pariat 10 RON şi ai câştigat, următorul pariu va avea valoarea de 20 RON şi vei continua aşa până vei înregistra prima pierdere.

În acest caz te vei întoarce la pariul iniţial, adică vei începe cu încă un pariu de 10 RON. Avantajul acestei strategii stă în faptul că poţi obţine sume mai mari de bani aplicând-o decât în strategia Martingale iniţială.

Aici poţi avea bani rapid în timp ce în strategia de bază vei avea un profit mic obţinut în timp îndelungat. Dar şi aici vei merge pe aceleaşi tipuri de pariuri sigure, adică vei paria întotdeauna pe cele de tip număr par/impar sau pe culoarea acestora.

Fibonacci

Se pare că italienii sunt mari amatori de jocuri de noroc şi strategia Fibonacci vine să confirme acest lucru. Numai că în ceea ce propune Fibonacci vom întâlni un alt şir de pariere care ţine doar de bugetul pe care îl ai.

Cu alte cuvinte va trebui să creezi tu un şir de pariere pe care să îl aplici cu consecvenţă în pariurile la ruletă. Nu îl vei face însă la întâmplare ci va trebui să ţi cont de o regulă, în secvenţa creată de tine vei însuma întotdeauna valoarea a 2 pariuri consecutive.

Vei face deci un şir de forma 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 şi tot aşa până când vei considera că este suficient. Apoi va trebui să dai valoare acestor numere, adică le vei asocia sume efective de bani pe care le vei paria la ruletă.

Te opreşti când consideri că ai făcut suficient profit şi poţi relua şirul de la început sau dacă consideri necesar vei realiza un altul pe care îl vei aplica în mod identic la ruletă. Strategia garantează profit, aşa că numai de tine depinde să o aplici aşa cum trebuie.

Paroli

În acest sistem de pariere vei regăsi de fapt o aplicaţie a strategiei Martingale. Paroli propune deci un şir de pariere care diferă major faţă de cel propus de Martingale dar care se repetă în caz de pierdere exact ca acesta din urmă.

Deci faci primul pariu cu o sumă iniţială pe care o creşti de fiecare dată când câştigi. Scopul declarat al acestei strategii este să ajungi la 3 câştiguri consecutive, caz în care te vei întoarce în mod evident la pariul iniţial.

Specialiştii converg către ideea că această strategie este mai bună decât cea propusă de Martingale pentru că îţi aduce câştiguri mai mari decât aceasta din urmă. Trei câştiguri consecutive la ruletă înseamnă mulţi bani câştigaţi, ceea ce reprezintă în final pentru tine un plus consistent în contul tău de jucător.

Concluzie

Frumuseţea jocului de ruletă nu şi-a pierdut în atâtea sute de ani din strălucire. Dar în afară de frumuseţea incontestabilă a acestui joc ai nevoie să fi productiv şi să îţi măreşti valoarea contului personal. Aplică ce strategie vrei, nu uita să construieşti un buget pe care să ţi-l permiţi şi în mod cert că ruleta va ştii să te răsplătească aşa cum se cuvine.

Articolul Strategii de folosit la ruletă live (P) apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cum să te menții în formă în perioada sărbătorilor. Rămâi activ și organizat, chiar și acasă (P)
Next post Craciun Binecuvantat tuturor!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept