Stelian Tanase sustine la Ploiesti Conferinta „ISTORIA CADERII REGIMURILOR COMUNISTE”

Read Time:1 Minute, 15 Second

[ad_1]

Cu numai câteva zile înainte de celebrarea a peste 3 decenii de la mult… disputata Revoluție care a dus la despărțirea României comunism și ororile sale, Muzeul Județean de Artă „Ion Ionescu-Quintus” găzduiește luni 12 decembrie, la ora 17.00 Conferința „ISTORIA CĂDERII REGIMURILOR COMUNISTE”, susținută de Stelian Tănase.

 Scriitorul, istoricul și publicistul Stelian Tănase revine la Ploiești cu o conferință ce dezbate, la peste 33 de ani de la ”Anul miracolului1989”, cauzele care au dus atât la apariția, cât și la prăbușirea regimurilor comuniste din Europa.

 Conferința este organizată de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc, împreună cu Muzeul Județean de Artă „Ion Ionescu-Quintus” și Editura CUANTIC, cea care a editat și lansat zilele trecute cartea omonimă.

 Subiectele ce se vor prezenta acoperă, printre altele:

* întâlnirea dintre Marx și Engels, una dintre cele mai nefaste din istoria omenirii!

* ascensiunea și decăderea lui Lenin

* factorul Gorbaciov

* evenimentele din deceniul 8 din Afganistan

* criza poloneză

* puciul de la Kremlin și dezintegrarea Uniunii Sovietice

* De ce Secolul 20 este cel mai scurt secol din istorie

Conferința  se va încheiată cu o sesiune de întrebări și răspunsuri din public,  precum și cu autografe oferite de autor pe cartea ce va fi disponibilă cu ocazia acestui eveniment.

Articolul Stelian Tanase sustine la Ploiesti Conferinta „ISTORIA CADERII REGIMURILOR COMUNISTE” a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Un „TRIO”, la granita nemuririi: CIORAN, SORESCU, TUDOR GHEORGE
Next post PUZ-ul pentru zona centrala a Ploiestilor, in format digital, prin PNRR. ar trebui sa avem un oras MODEL… (Oare?)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept