START procedura de achizitie publica pentru REABILITAREA BAZEI MATERIALE TRANSPORT A AUTOBAZEI TROLEIBUZE SI AUTOBUZE- Ploiesti

Read Time:2 Minute, 15 Second

[ad_1]

Primăria Municipiului Ploiești a demarat procedura de achiziție publică pentru lucrările de “REABILITARE BAZĂ MATERIALĂ TRANSPORT AUTO-AUTOBAZĂ TROLEIBUZE ȘI AUTOBUZE – COMPONENTA 2 la Proiectul REABILITARE BAZĂ MATERIALĂ TRANSPORT AUTO (DEPOU TRAMVAIE ȘI AUTOBAZĂ TROLEIBUZE ȘI AUTOBUZE)” COD SMIS 128249.

Anunțul de participare și documentația de atribuire, aferente acestei achiziții publice, au fost publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Proiectul vizează creșterea calității sistemului de transport public din Municipiul Ploiești creând un sistem eficient, ecologic și modern, care să conducă la reducerea cantităților de CO2 și emisii poluante deversate în atmosferă, reducerea numărului de autoturisme în trafic, creșterea numărului de persoane, care utilizează transportul în comun, cu impact asupra reducerii traficului rutier.

Astfel, prin modernizarea parcului de vehicule vor crește confortul și siguranța pe care călătorii le vor regăsi în mijloacele de transport public, aspect care va contribui la îmbunătățirea atractivității acestui mod de transport.

De asemenea, modernizarea bazei materiale de transport auto – depou de tramvaie și autobază de troleibuze și autobuze electrice va asigura funcționarea adecvată a mijloacelor de transport în comun nou achiziționate (în parteneriat cu MDRAP).

Contractul de execuție lucrări prevede realizarea următoarelor categorii de lucrări:

• Împrejmuire teren;

• Clădiri existente – C6 – Reabilitate și modernizare Hală Spălătorie / Vopsitorie;

• Clădiri existente – C7 – Reabilitate si modernizare Hală de întreținere și reparații troleibuze;

• Clădiri noi -Construirea unei clădiri magazie cu înălțime parter;

• Clădiri noi -Construirea unei hale de întreținere și reparații autobuze electrice

• Clădiri noi -Construirea unei hale – Garaj pentru parcarea și încărcarea autobuzelor electrice noi;

• Copertine metalice pentru troleibuzele noi;

• Rețea de contact;

• Platformă carosabil;

• Amenajare peisagistică;

• Instalații exterioare – Instalații electrice exterioare, Rețea alimentare cu apă, Rețea canalizare, Instalații HVAC;

• Desființare Clădire C4 (decantor și platformă nămol) autobază troleibuze și autobuze.

Valoarea estimată a achiziției publice demarată de municipalitatea ploieșteană este de 38.107.900,00 lei, fără T.V.A.

Proiectul de investiție se derulează cu sprijin financiar nerambursabil prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, primind codul SMIS 128249.

Obiectul contractului ce rezultă din această procedură este execuția tuturor lucrărilor identificate în proiectul tehnic și caietul de sarcini.

Ofertantul va prezenta o propunere tehnică, clară și concisă, prin care va descrie punct cu punct modul în care vor fi executate lucrările, în conformitate cu cerințele proiectului tehnic și caietului de sarcini.

Potrivit reprezentanților municipalității, propunerea financiară va fi elaborată astfel încât să furnizeze toate informațiile cu privire la preț, precum și alte condiții financiare și comerciale legate de obiectul contractului.

Articolul START procedura de achizitie publica pentru REABILITAREA BAZEI MATERIALE TRANSPORT A AUTOBAZEI TROLEIBUZE SI AUTOBUZE- Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Un arsenal intreg de artificii, descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu
Next post Descoperire epocala uluitoare pe traseul Lotului I al Autostrăzii Ploiesti – Buzau
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept