Specialisti din cadrul Institutului de Studii si Proiectari Energetice S.A Bucuresti, in vizita la Prefectura Prahova! Ghiciti motivul?

Read Time:1 Minute, 4 Second

[ad_1]

Pentru că sistemul de termoficare din Municipiul Ploiești are nevoie de soluții rapide pentru o îmbunătățire a funcționării, atât pe termen scurt /imediat, dar și pe termen lung, prefectul, domnul Virgiliu Daniel Nanu a primit astăzi, la sediul Instituției Prefectului, vizita unei echipe de specialiști din cadrul Institutului de Studii și Proiectări Energetice S.A București (institut care de altfel, s-a ocupat în trecut cu proiectarea întregului ansamblu SACET Brazi).

În cadrul discuțiilor, „s-a vorbit în primul rând despre necesitatea identificării unor soluții urgente pentru a remedia deficiențele actuale ale instalațiilor care au un grad mare de uzură, dar și despre posibilitățile de eficientizare tehnologică a Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică prin intermediul investițiilor.

Viziunea și soluțiile tehnice găsite de această echipă de specialiști care oferă inclusiv consultanță, cu privire la activitatea de producere, distribuție și alimentare cu energie termică în sistem centralizat urmează să fie expuse și reprezentanților administrației publice locale din Municipiul Ploiești”, au transmis luni seară reprezentanții Instituției Prefectului Județului Prahova.

Articolul Specialisti din cadrul Institutului de Studii si Proiectari Energetice S.A Bucuresti, in vizita la Prefectura Prahova! Ghiciti motivul? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Scrisoare deschisa din partea presedinților consiliilor judetene din Regiunea Nord-Vest, pentru sustinerea proiectului Autostrazii Transilvania
Next post Asta poate fi un semn bun! Ministerul Educatiei incepe procesul de achizitie de manuale pentru anul scolar viitor
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept