Spărgătorul de nuci și Lohengrin, în cea de-a doua săptămână din decembrie pe scena operei Naționale București. Ambele sunt sold out

Read Time:1 Minute, 13 Second

[ad_1]

Cea de-a doua săptămână a lunii decembrie aduce pe scena mare a Operei Naționale București două titluri de referință din repertoriul universal, baletul „Spărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski și opera „Lohengrin” de Richard Wagner.

Vineri, 9 decembrie, ora 18:30, sunteti așteptăm la spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski, regie și coregrafie Oleg Danovski, adaptarea regizorală și coregrafică Oleg Danovski Jr. Ceaikovski a început lucrul asupra creației sale „Spărgătorul de nuci” în luna ianuarie a anului 1892, iar în martie lucrarea a fost terminată, dând dovadă de o ireală forță inspiraţională ce a creat o capodoperă, în care muzica și dansul se împletesc într-o perfecțiune desăvârșită.

Duminică, 11 decembrie, ora 18:00, va avea loc spectacolul cu opera „Lohengrin” de Richard Wagner, în regia lui Silviu Purcărete, scenografia Dragoș Buhagiar. „Reuniunea dintre forța supranaturală și cea umană și imposibilitatea ca aceasta să reziste testului timpului” ̶  este modul în care Richard Wagner a descris opera „Lohengrin”, inspirat din epopeea lui Wolfram von Eschenbach și din „Cavalerul cu Lebădă” a lui Conrad von Wurzburg.

Ambele reprezentații se vor juca în regim sold out.

Bucuresti Business si Reusita se numara printre partenerii media ai Operei Nationale Bucuresti.

Articolul Spărgătorul de nuci și Lohengrin, în cea de-a doua săptămână din decembrie pe scena operei Naționale București. Ambele sunt sold out apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Romania-Germania la U21, meci amical pe nou stadion din Sibiu, inaugurat astazi
Next post Cum să deschizi un depozit de materiale de construcții la costuri mai mici decât o vacanță de Revelion în România?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept