Solutia optima de incalzire a oricarei locuinte

Read Time:3 Minute, 13 Second

[ad_1]

Acasă este singurul loc care îți poate oferi un sentiment autentic de liniște sufletească și siguranță. Este acel ceva după care tânjești după o zi grea. Este important să transformăm spațiul de locuit în unul cu adevărat comod, pentru a ne crește calitatea vieții de zi cu zi. Sistemul de încălzire în pardoseală este un element care poate contribui major la acest aspect, fiind o soluție modernă cu eficiență dovedită în timp.

Beneficiile utilizării acestui procedeu

Acest tip de încălzire îți asigură un confort termic crescut, prin eliberarea constantă și uniformă a căldurii, de sus în jos, în întreg spațiul.

Având în vedere că acesta acționează la o temperatură mai scăzută decât în cazul caloriferelor și radiatoarelor, este nevoie de mai puțină putere în vederea punerii în funcțiune, fapt pentru care aceste metode fac echipă bună cu resursele regenerative de energie, precum pompele de căldură sau panourile solare.

Sistemele de încălzire la nivelul podelei oferă randament diferit în funcție de natura finisajelor, dar sunt compatibile cu orice tip, fie că alegi să pui mochetă, parchet, gresie sau piatră naturală. Mai mult, aceste rețele pot fi utilizare și pentru răcorirea încăperilor, în zilele toride ale verii.

Deși poate părea complicată întocmirea acestor circuite, există soluții ușor de pus în practică de către orice persoană îndemânatică, cum ar fi utilizarea unui kit de încălzire în pardoseală oferit de Maricon.

Este o alegere potrivită pentru domiciliul tău?

Această modalitate de reglare a temperaturii se regăsește mai ales la construcțiile noi, fiind implementată încă din faza de proiect, dar asta nu înseamnă că nu poți aplica sistemul la o clădire deja existentă, pe care dorești să o renovezi. Într-adevăr, astfel costurile pot crește, deoarece trebuie eliminată sursa inițială de căldură. Ceea ce trebuie să mai luăm în considerare, este creșterea nivelului podelei și înălțimea rezultată a încăperilor. În funcție de fiecare situație în parte există soluții, dar dacă ai totuși nelămuriri, nu ezita să ne contactezi.

Să nu uităm că instalația de încălzire nu este singurul lucru de care depinde aerul plăcut din interior, trebuie să ne amintim și de izolarea corespunzătoare a locuinței, fapt ce influențează major randamentul oferit de sistemul de stăpânire al temperaturii.

Kit încălzire în pardoseală

Maricon este sprijinul tău în obținerea controlului asupra microclimatului interior și în obținerea unui confort termic crescut. Pentru a fi la îndemâna cât mai multor persoane, pe site vei găsi seturi complete cu toate piesele de care ai nevoie în pachet, fără să-ți bați capul cu alegerea separată a fiecărui element. Merită să optezi un astfel de ansamblu, deoarece acestea vin la un preț mai avantajos, decât dacă ai lua fiecare componentă separat.

Kiturile electrice presupun o montare simplă și rapidă, acestea conținând covor de încălzire, tub flexibil pentru senzor de podea și instrucțiuni de instalare și verificare. Saltelele de cabluri sunt disponibile în diferite mărimi, între 0.75 și 25 de metri pătrați, iar acestea pot fi conectate cu ușurință între ele. În plus, mai ai nevoie de un termostat, pe care îl poți alege din mai multe variante compatibile.

Calitatea este un aspect foarte important pentru Maricon, motiv pentru care aici vei găsi o selecție de piese originale de la producători renumiți, care respectă standardele actuale și pentru care îți este asigurată garanția.

Investiția se amortizează

Implementarea unui astfel de sistem poate fi într-adevăr costisitoare, dar cheltuielile se vor amortiza în timp, metoda fiind una eficientă din punct de vedere energetic. Prin instalarea încălzirii în pardoseală se ajunge la o economie de 15% față de procedeele clasice de ajustare a temperaturii ambientale, iar acest procent crește dacă sunt utilizate alături de surse regenerabile de căldură. (P)

Articolul Solutia optima de incalzire a oricarei locuinte a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Retro & Electro Parade: expozitia unica a masinilor retro, electrice si hibride, la Ploiesti
Next post ITM Prahova, actiune de informare privind modificarile legislative in domeniul securitatii si sanatatii in munca
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept