SJU PLOIESTI: Primele 7 sali de operatii ultramoderne au fost date in folosinta

Read Time:54 Second

[ad_1]

Mai vin și vești bune!!! Spitalul Județean de Urgență Ploiești „Dr. Constantin Andreoiu” a dat în folosință primele 7 săli de operații ultramoderne. Alte 6 săli destinate intervenţiilor chirurgicale sunt în curs de renovare și dotare cu echipamente de ultimă generație.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu a declarat: „Vrem să transformăm unitatea sanitară într-un spital al speranței, în care prahovenii să beneficieze de servicii medicale la cele mai înalte standarde. Pentru prima dată în istoria spitalului, în 2022 cheltuielile de investiții sunt mai mari decât cele de funcționare. Avem proiecte de investiții la spital finanțate din mai multe surse: din bugetul Consiliului Județean Prahova, din bugetul Ministerului Sănătății, din fonduri europene și de la companii partenere din județ. Modernizarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești „Dr. Constantin Andreoiu” este unul dintre cele mai importante obiective ale administrației publice județene”.

Detalii AICI.

Articolul SJU PLOIESTI: Primele 7 sali de operatii ultramoderne au fost date in folosinta a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post AVEM CIFRELE! Cum e structurat Bugetul EDUCATIEI pentru 2023?
Next post In sfarsit, „SE MISCA” ceva: Investitie de 36.714.300 lei, fara TVA, pentru fluidizarea traficului intre Gara de Sud si Gara de Vest
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept