Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Prahova va avea sediu nou

Read Time:1 Minute, 27 Second

[ad_1]

Întreaga activitate a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor care funcționa pe strada Vasile Lupu din Municipiul Ploiești, se va desfășura începând de luni, 16 ianuarie 2023, în locația nouă din incinta complexului Prahova Value Centre din Municipiul Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.1, anunta Prefectura Prahova, prin intermediul unui comunicat de presa.

Acțiunea de mutare a tuturor bunurilor și echipamentelor aferente va începe de miercuri, 11 ianuarie și se va desfășura pe perioada întregului sfârșit de săptămână, urmând ca de luni noua locație să fie deschisă publicului.

Așadar, pentru relocarea întregului serviciu, incluzând aici activităţile ce privesc soluţionarea cererilor pentru preschimbarea permiselor de conducere, înmatricularea vehiculelor, radierea vehiculelor, eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie, în perioada 11 ianuarie – 13 ianuarie 2022, activitatea cu publicul urmează a fi suspendată.

„Reamintim că pentru ca acest proces să fie realizat rapid şi eficient, astfel încât să nu perturbe desfăşurarea activităţilor specifice, relocarea a fost efectuată etapizat, probele (practică și teoretică)  pentru obținerea permisului de conducere desfășurându-se încă din data de 12 decembrie 2022, în noua locație din cadrul complexului comercial.

Ținând cont de faptul că mutarea propriu-zisă va fi efectuată cu forțe proprii, în perioada mai sus-menționată, va fi suspendată inclusiv activitatea de examinare ( atât proba practică, cât și cea teoretică). Această suspendare a activității nu va crea dificultăți, având în vedere că pentru acea perioadă nu au fost înregistrate programări online”, se mai mentioneaza in comunicatul Prefecturii Prahova.

Articolul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Prahova va avea sediu nou a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Se infiinteaza „Observatorul laptelui si al produselor lactate” la nivelul MADR
Next post Ce… „prosti”, aia, sa tina deschis pe 2 ianuarie si sa aiba si… 4500 de vizitatori! La Muzeul ASTRA! Aia nu stiu sa ia exemplu de la Ploiesti, sa tina tot inchis!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept