Secretarul de stat Antony J. Blinken vine in Romania! Tot NATO, la Bucuresti!

Read Time:52 Second

[ad_1]

Secretarul de stat Antony J. Blinken se va afla în România, în perioada 28-30 noiembrie, pentru a participa la Reuniunea Miniștrilor de Externe ai NATO. Reuniunea de la București se va concentra pe războiul Rusiei împotriva Ucrainei, punerea în aplicare a noului concept strategic al NATO, securitatea energetică, protecția infrastructurii critice și eforturile NATO de a construi capacitatea și de a consolida reziliența în Republica Moldova, Georgia și Bosnia și Herțegovina.

Tot odată, așa cum informeazăAmbasada SUA la București, secretarul Blinken și Prim-ministrul român Nicolae Ciucă vor vizita expoziția „Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic”, un eseu fotografic, tematic, care explorează relațiile diplomatice, de securitate, economice și culturale dintre poporul român și cel american. Secretarul Blinken va mai avea întrevederi separate cu președintele României Klaus Iohannis, ministrul român de externe Bogdan Aurescu și secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

Articolul Secretarul de stat Antony J. Blinken vine in Romania! Tot NATO, la Bucuresti! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post PERCHEZITII de amploare la persoane banuite de operatiuni financiare frauduloase si spalare a banilor
Next post Duminica, 27 noiembrie, REPETITIE GENERALA pentru ZIUA NATIONALA, in zona Arcului de Triumf
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept