Se prefigureaza un credit de sute de milioane de lei pentru Primaria Capitalei! La ce vor fi folositi banii?

Read Time:45 Second

[ad_1]

Nicușor Dan, veste despre un credit de… SUTE de milioane de lei: „Am avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții băncilor cu care am discutat posibilitatea de a contracta un credit de 500 de milioane de lei pentru a putea achita datoria către Termoenergetica reprezentată de diferențele între prețul real și tariful stabilit de ANRE.

Guvernul a creat, săptămâna trecută, cadrul legal pentru ca Primăria Capitalei să se poată împrumuta până la finalul anului în limita sumei menționate.

Deși termenul este extrem de strâns, iar suma este destul de mare, sunt optimist că vom găsi soluții în piață pentru a împrumuta acești bani atât de necesari pentru a trece cu bine de această iarnă”.

Articolul Se prefigureaza un credit de sute de milioane de lei pentru Primaria Capitalei! La ce vor fi folositi banii? apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Uverturi celebre din opere si aniversarea a 70 de ani de la inaugurarea cladirii Radio Romania
Next post TCL ne inspiră să căutăm excelența și să ne bucurăm de fiecare moment din cele mai tari competiții sportive
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept