Se intampla in Prahova: analiza de sange hemoglobina glicozilata GRATUIT pentru cei care sufera de diabet

Read Time:45 Second

[ad_1]

FOARTE IMPORTANT: Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, cu sediul în Municipiul Ploiești, strada Praga, nr.1, județul Prahova, informează că pacienții care suferă de diabet pot efectua, la recomandarea medicului de familie și a medicului specialist, în baza biletului de trimitere, analiza de sânge hemoglobina glicozilată, în mod gratuit.

ATENȚIE! Persoanele în cauza pot consulta lista furnizorilor de servicii medicale accesând următorul link:

http://cas.cnas.ro/…/HG_20221014_Lista%20furnizori…

Fiind unul dintre markerii importanți în controlul glicemic la pacienții care sunt diagnosticați cu diabet, au fost încheiate contracte cu furnizori din mai multe orașe din județul Prahova: Câmpina, Băicoi, Ploiești, Boldești-Scăieni, Bușteni, Mizil, Urlați, Vălenii de Munte.

Articolul Se intampla in Prahova: analiza de sange hemoglobina glicozilata GRATUIT pentru cei care sufera de diabet apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cum ar trebui sa fie pijamalele ideale pentru a dormi mai bine (P)
Next post Un împrumut rapid de la un IFN poate fi rețeta de succes pentru afacerea ta
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept