Se infiinteaza in Bucuresti: Doua centre PrimoHUB pentru joc, invatare competente parentale

Read Time:1 Minute, 24 Second

[ad_1]

Nicușor Dan- Primarul general al capialei: „Voi supune aprobării Consiliului General al Municipiului București, în ședința de joi, 29 septembrie, încheierea unui acord de parteneriat între Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București și Asociația Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională pentru înființarea a două centre PrimoHUB pentru joc, învățare competențe parentale în cadrul programului ”2022 ECD Intervention”.

Fiecare centru va avea o capacitate de 20 de locuri pentru copiii refugiați din Ucraina și pentru copiii români aflați în situații vulnerabile, cu vârste de la 3 luni la 7 ani.

În cele două centre, vor fi organizate activități de îngrijire și învățare prin joc pentru cei mici, precum și activități pentru părinți.

În baza protocolului, DGASMB va pune la dispoziție cele două spații și personalul aferent și va identifica beneficiarii programului.

Asociația Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională va asigura pregătirea specifică a personalului, precum și dotarea centrelor cu mobilier și materiale de învățare specifice.

Valoarea totală a proiectului este de 200.000 de euro, câte 100.000 pentru fiecare centru, iar finanțarea este asigurată cu fonduri de la bugetul local și fonduri puse la dispoziție de UNICEF.

Acest proiect este implementat în cadrul programului ”2022 ECD Intervention – Susținerea autorităților locale în integrarea refugiaților și asigurarea stării de bine a tuturor copiilor din comunitate”, pentru care DGASMB a obținut asistență tehnică gratuită privind analiza situației copilăriei timpurii și finanțarea de centre pentru joc, învățare și competențe parentale – PrimoHUB”.

Articolul Se infiinteaza in Bucuresti: Doua centre PrimoHUB pentru joc, invatare competente parentale apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Serviciul Public Finante Locale Ploiesti va instiinta contribuabilii prin mesaje de tip sms
Next post Begu, în optimi la Parma. Copil, eliminat în primul tur la Tel Aviv
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept