Se fac, in continuare, eforturi: Municipiul Ploiesti, eliberat de relicvele unui comert dughenizat si de mizerie

Read Time:1 Minute, 15 Second

[ad_1]

„Suntem pe teren, chiar dacă afară este caniculă, plouă sau ninge, mereu la datorie, fără a ne lua concedii medicale pentru boli închipuite.

 Desfășurăm, cu responsabilitate, acele activități solicitante pentru care alții își iau scutiri medicale la efort.

 Încercăm, constant, să îmbunătățim timpul de răspuns la solicitările și sesizările pe care ni le adresați.

 Mulțumim tuturor celor care apreciază rezultatele muncii noastre și efortul nostru, permanent, de a menține orașul îngrijit și îi asigurăm pe cei care, încă, ne adresează critici că ne vom strădui să corectăm acele aspect”.

Acesta este mesajul transmis azi, în ajun de sărbători de colectivul SGU Ploiești.

Și noi, cetățenii, mulțumim și apreciem eforturile celor care încearcă  (și nu folosim acest verb la întâmplare!) să facă municipiul Ploiești să fie și… să se mențină curat, cu un aspect civilizat. Păcat însă că nu toți înțeleg și… asta provoacă mari neplăceri și, adesea… imagini de coșmar. Așadar, mulțumim și nu spunem asta doar din condescendență sau dedragulunei formule de politețe, și susținem activitățile SGU mai cu seamă cu speranța ca toți ploieșetenii să conștientizeze necesitatea eforturilor de a menține curățenia și de a face din reșendița de județ un loc minunat, care să ofere distincție, eleganță, bucurie, confort.

Articolul Se fac, in continuare, eforturi: Municipiul Ploiesti, eliberat de relicvele unui comert dughenizat si de mizerie a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post WOW! 7 MILIARDE DE EURO virate Romaniei prin POIM
Next post IDEI DE CADOURI PENTRU COPII (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept