S-aude si la PLOIESTI??? Cetatea de Scaun a Sucevei poate fi vizitata in zilele de 31 decembrie, 1 si 2 ianuarie!

Read Time:1 Minute, 45 Second

[ad_1]

Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, tocmai a dat vestea:

„Cetatea de Scaun a Sucevei este deschisă pentru vizitare în perioada zilelor libere de Anul Nou.

Cetatea de Scaun va fi deschisă pentru vizitare în zilele de 31 decembrie 2022, 1 și 2 ianuarie 2023, între orele 10-17, cu eliberarea biletelor până la ora 16. Sunt așteptați să ajungă aici cât mai mulți dintre cei care au ales Bucovina pentru a fi în vacanța de la trecerea dintre ani. La stabilirea acestui program am avut în vedere interesul manifestat de vizitatori și în anii din urmă pentru această perioadă a trecerii dintre ani, iar acum, cu atât mai mult cu cât datele preliminare privind numărul vizitatorilor de peste an sunt foarte bune.

Bucovina este plină de turiști în această perioadă a Sărbătorilor de iarnă, pensiunile sunt ocupate 100% de Revelion 2023, astfel încât adresez invitația turiștilor de a include în programul acestui sejur și o vizită la Cetatea de Scaun a Sucevei. Porțile Cetății vă sunt deschise. O vizită la Cetatea lui Ștefan cel Mare va fi încă un moment de neuitat trăit în Bucovina.

Le mulțumesc sucevenilor și turiștilor din țară și de peste hotare, tuturor celor care au ales să ne treacă poarta la Cetate, pentru a ne vizita, pentru a participa la evenimentele organizate aici”.

„La final de an mulțumesc și întregului colectiv de aici, pentru tot efortul depus, cu suflet și profesionalism și care ne-au adus aprecieri deosebite din partea vizitatorilor”, transmite oficialul.

Un mare BRAVO, dragi suceveni! Puneți istoria și cultura în inima românilor și ne faceți dalbă sărbătoare prin gestul vostru!

… S-o auzi și la… PLOIEȘTI????? N-avem cetăți în mijlocul orașului, dar avem cultură, istorie… (teoretic vorbind!) La noi, la mari sărbători, muzeele au lacătul pe ușă!

foto: YouTube

Articolul S-aude si la PLOIESTI??? Cetatea de Scaun a Sucevei poate fi vizitata in zilele de 31 decembrie, 1 si 2 ianuarie! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sampania, Regina Revelionului
Next post Echipa PRAHOVA BUSINESS va doreste un AN NOU MINUNAT!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept