Reverberatii la incidentul de la Colegiul SPIRU HARET

Read Time:1 Minute, 41 Second

[ad_1]

Credeam… că iese careva cu o declarație, ceva… mă refer la vreun reprezentant al Inspectoratului Școlar Prahova sau chiar la cineva de la colegiul ploieștean unde azi (cu nefericită repetiție), un tânăr a pătruns ÎNARMAT într-o sală de clasă.

Era firesc, absolut firesc, să avem, în acest caz, nu doar informațiile transmise de polițiști, ci să avem și opinie din partea Inspectoratului Școlar și nu să îi tragem noi, jurnaliștii, de mânecă… Și așa nu răspunde nimeni la telefon că doar e vineri și… probabil, programul e unul scurt. Dar dacă se întâmpla o tragedie și dacă individul vinovat reușească fugă așa, înarmat??? Să nu mai spunem că e un incident cumva… cu repetiție, LA ACELAȘI COLEGIU UNDE, ÎN 2019 A FOST ÎNJUNGHIATĂ O PROFESOARĂ!!!

”Una peste alta”, întâmplarea este și rămâne gravă. Chiar dacă de data asta nu au fost victime. Gândiți-vă numai la faptul că… o profesoară mai în etate ar fi putut face atac de panică sau… chiar infarct, la șocul vederii unui individ cu un cuțit în mână… și gândiți-vă și cât de vulnerabil este totul… Așadar, s-ar fi impus o opinie oficială. Mai ales că, într-adevăr, este AL DOILEA incident de acest gen la aceeași intituție de învățământ. (să ami amintim și faprtul că… în urmă cu ceva ani, TOT la „SPIRU HARET”, o elevă a fost înjunghiată în picior, la o oră de… religie, de colegul de bancă???)

 Ne rămâne să sperăm că astfel de incidente SĂ NU SE MAI REPETE. Dar cum??? Cum???… când, atunci când ies buluc de la diverse licee din Ploiești, elevii își certifică poveștile de la cursuri sau planurile pentru mers în club cu… formula „să moară mama/familia mea”…  

Articolul Reverberatii la incidentul de la Colegiul SPIRU HARET a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ce variante de creditare aleg antreprenorii români în anticiparea unei eventuale crize (P)
Next post De 9 ani AFI este #MALLIN pentru ploieșteni
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept