Restantierii la darile locale din Sectorul 5 vor avea reziliat cotractulde inchiriere pentru parcare

Read Time:51 Second

[ad_1]

„Până pe data de 15 ianuarie 2023 activitatea cu publicul a Serviciului Parcaje Auto de Reședință este suspendată.

 Asta înseamnă că, cererile pentru închirierea unui loc de parcare de reședință pot fi depuse începând cu data de 16 ianuarie 2023, pe platforma parcari.sector5.ro.

 Persoanele care înregistrează debite restante la bugetul local pe anul precedent vor avea contractul de închiriere a locului de parcare reziliat.

 Persoanele care nu au restanțe, beneficiază de prelungirea automată a contractului de parcare și pot achita contravaloarea contractului închiriere a locului de parcare până la data de 31 martie 2023.

Mai multe detalii despre obținerea unui loc de parcare de reședință găsiți aici:

https://sector5.ro/hotararea-nr-184-25-11-2021-privind…/

Anunțul a fost publicat azi pe contul de socalizare al Primăriei Sectorului 5.

Articolul Restantierii la darile locale din Sectorul 5 vor avea reziliat cotractulde inchiriere pentru parcare apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Vesti proaspete despre PUG-ul capitalei
Next post COMISIA EUROPEANA a aprobat Programul de Educatie si Ocupare 2021-2027. Un milion de romani vor fi spijiniti pentru continuarea studiilor sau angajare
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept