REGULAMENT NOU privind parcarile de resedinta din Sectorul 1!

Read Time:1 Minute, 44 Second

[ad_1]

Începând cu data de 1 ianuarie 2023, va intra în vigoare noul Regulament privind organizarea și funcționarea parcărilor publice de reședință.

Noul Regulament conține o serie de modificări, după cum urmează:

*Procedura de reînnoire a contractelor de închiriere loc parcare se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 31 martie. 

*Solicitările pentru atribuirea unui loc de parcarea de reședință vor fi înregistrate exclusiv online, începând cu data de 15 ianuarie, ora 12:00, în platforma digitală SIPR accesând adresa electronică https://parcari.adp-sector1.ro /, acestea rămânând valabile până la data alocării unui loc de parcare.

*Pentru persoanele care nu posedă abilități digitale, Biroul Parcări Publice va asigura suportul tehnic necesar la sediul Administrației Domeniului Public Sector 1 din B-dul Poligrafiei nr.4, Sector 1, București.

*Pentru a putea obține un loc de parcare în parcările de reședință solicitanții persoane fizice trebuie să îndeplinească în mod cumulativ următoarele condiții de eligibilitate:

1. să dețină în proprietate sau în folosință (comodat autentificat la notar, leasing, etc.) un autoturism;

2. să aibă domiciliul sau reședința (dovedite cu documente de identitate – CI/BI) în imobilele din Sectorul 1, în proximitatea cărora sunt amenajate locuri de parcare de reședință;

3. să dețină rol fiscal înregistrat la Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale a Sectorului 1;

4. autoturismul pentru care se solicită atribuirea locului de parcare să fie în circulație, fapt dovedit cu ITP valabil;

5. autoturismul să fie înmatriculat în Municipiul București, excepție făcând cele cu contract de leasing;

6. autoturismul pentru care se solicită atribuirea locului de parcare să dețină o poliță de asigurare RCA valabilă.

IMPORTANT! Nu vor fi luate în considerare solicitările pentru închirierea locurilor de parcare transmise pe adresa de e-mail a Administrației Domeniului Public Sector 1 sau depuse la Registratură.

Pentru mai multe detalii puteți consulta Noul Regulament accesând următorul link: https://adp-sector1.ro/…/Regulament-parcari-2023_upload

foto: ziare.com

Articolul REGULAMENT NOU privind parcarile de resedinta din Sectorul 1! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cauciucuri de iarnă la prețuri mici – La ce trebuie să mă uit ca să fie de calitate? (P)
Next post Perchezitii in Ilfov, intr-un dosar cu PREJUDICIU de aproximativ 900.000 DE LEI
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept