REACTIE: Apelul Primarului Sectorului 3 catre Primarul General dupa tragedia de sambata

Read Time:1 Minute, 27 Second

[ad_1]

Fenomenul câinilor fără stăpân, scăpat de sub control. Apelul Primarului Sectorului 3 către Primarul General, după nenoricirea de sâmbătă, când o femeie a murit sfâșiată de o haită: „Convocați sectoarele, este o situație gravă”.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a solicitat, astăzi, printr-o adresă oficială, Primarului General să convoace de urgența o ședință cu toate primăriile de sector pentru stabilirea măsurilor ce trebuie luate pentru soluționarea problemei periculoase a câinilor fără stăpân.

„I-am trimis astăzi Primarului General o scrisoare prin care îi cer să convoace urgent o ședință cu toate primăriile de sector pentru a discuta și stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluționării problemei periculoase a căinilor fără stăpân. Fac  apel către domnul Primar General în acest sens și îmi exprim, în numele comunității Sectorului 3, toată deschiderea și disponibilitatea de a ajuta activ la soluționarea acestor probleme. Am sprijinit și vom sprijini și în continuare acțiunile derulate de Primăria Generală, prin ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București), pe raza Sectorului 3. Dar, dată fiind situația în care s-a ajuns și faptul că fenomenul căinilor fără stăpân pare ca a scăpat de sub control, cred că este imperios necesar să existe un plan coerent de acțiune și intervenție rapidă pe care doar Primăria Generală îl poate și trebuie să îl pună în mișcare. Lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă! Și sper ca, azi sau în zilele ce vin, domnul Primar General să ne convoace la o discuție constructivă”  a declarat Primarul Sectorului 3.

Articolul REACTIE: Apelul Primarului Sectorului 3 catre Primarul General dupa tragedia de sambata apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Viscolul da peste cap planurile turistilor in Bucegi! Transportul pe cablu se opreste! Ce se intampla pe domeniul schiabil Sinaia?
Next post Tezaurul preistoric descoperit intamplator la Cocosesti, expus la Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept