Rarissim- ”Alba ca Zapada” din Bucegi: O caprioara ALBA

Read Time:40 Second

[ad_1]

Apariție-surpriză la unul din punctele de hrănire monitorizate de angajații Administrației Parcului Natural Bucegi. Camera cu senzori a fotografiat o raritate- o caprioară complet albă.

Acest „colorit” al blănii este datorat albinismului care este o tulburare genetică, caracterizată prin lipsa sau producerea unei cantități foarte mici de melanină, pigmentul responsabil cu colorarea pielii, a ochilor și a părului.

Specialiștii Romsilva spun că în lumea animală, apariția exemplarelor albinoase este de regulă, un indicator al densității ridicate. Aceste tulburări genetice apar în urma fenomenului numit, consangvinizare, adică fecundarea exemplarelor înrudite.

Credit foto: Obancea Cătalin- Parcul Natural Bucegi

Articolul Rarissim- ”Alba ca Zapada” din Bucegi: O caprioara ALBA a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post „Insule ecologice” in 167 de orase din Romania!
Next post FA RAI DIN CE AI! APEL UMANITAR pentru sinistratii din Turcia si Siria
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept