Proiect Prahova Business de Ziua Nationala – Afaceri 100% prahovene: PLATINUM DENT

Read Time:2 Minute, 18 Second

[ad_1]

Astăzi, de Ziua Națională a României, Prahova Business vă prezintă reușitele câtorva afaceri 100% prahovene, care s-au impus în domeniul lor de activitate prin muncă, soluții inovative, seriozitate și viziune.

Povestea PLATINUM DENT a inceput din pasiune pentru stomatologie si din dorinta de a veni cu un concept medical cu totul nou in Prahova, acela de clinica stomatologica specializata.

Am pus astfel bazele unei clinici stomatologice complete, in care munca se face in echipa, responsabil, cu daruinta si implicare fata de pacient.

Acoperim cu succes toate segmentele stomatologiei, de la implantologie si protetica pana la profilaxie si mult dorita estetica dentara.

Cititi pe Prahova Business si despre alte afaceri 100% din judet: CORAL IMPEX, DUROCAR, IAT GLOBAL, KIM, PECEF TEHNICA, PLATINUM DENT.

Infiintata in 2012 la Ploiesti, Platinum Dent este o clinica stomatologica cu capital 100% romanesc, despre care putem spune cu mandrie ca este un business de succes, caracterizat pe scurt in 5 puncte:

1. Anual, 1500 de pacienti sunt tratati cu succes la Platinum Dent, dintre care peste 20% sunt pacienti care vin din strainatate.

2. Fiecare pacient este unic si este tratat pe baza unui plan de tratament personalizat, intocmit in echipa de catre medicii nostri specialisti, conform nevoilor si dorintelor lui, dar si in bunul interes al acestuia. Experienta echipei medicale ne-a invatat ca pentru o buna reusita, cel mai important factor este comunicarea intre membrii echipei medicale, cat si medic-pacient.

3. Clinica Platinum Dent este dedicata in totalitate calitatii, promptitudinii si serviciilor medicale de inalta clasa. Pentru aceasta investim continuu atat in tehnologii de ultima generatie, doar de la liderii mondiali in domeniu, iar medicii nostri sunt intr-o continua instruire pentru a fi la curent cu cele mai recente inovatii din lumea medicala nationala si internationala.

4. Ne implicam social alaturi de Fundatia Pro Vita prin programul “Zambet pentru viitor”.Impreuna ingrijim sanatatea dentara a copiilor mai putin norocosi de la Valea Screzii.

5. Vei lasa toata frica la intrare! La Platinum Dent vei fi intampinat cu caldura de oameni mereu veseli si frumosi. Toate procedurile sunt efectuate sub anestezie locala, fara durere si disconfort pentru pacient.

Clinica Platinum Dent are ca misiune practica unei medicini dentare inovatoare, competente si responsabile, pentru intreaga familie.
A fi mai buni inseamna ca toti suntem responsabili in a avea grija deosebita de pacienti, unul de celalalt si de clinica noastra!

Vă invităm la o Consultație pentru mai multe detalii și informații.

Programați-vă, acum, la 0751 515 515!

Articolul Proiect Prahova Business de Ziua Nationala – Afaceri 100% prahovene: PLATINUM DENT a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Moment inaltator la Catedrala: Imnul, interpretat de Nico si Cezar Ouatu
Next post Proiect Prahova Business de Ziua Nationala – Afaceri 100% prahovene: CORAL IMPEX
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept