Proiect Prahova Business de Ziua Nationala – Afaceri 100% prahovene: DUROCAR

Read Time:1 Minute, 42 Second

[ad_1]

Astăzi, de Ziua Națională a României, Prahova Business vă prezintă reușitele câtorva afaceri 100% prahovene, care s-au impus în domeniul lor de activitate prin muncă, soluții inovative, seriozitate și viziune.

Compania DUROCAR a fost fondată de către antreprenorul Florin Duma, care este și președintele organizației Prahova a Patronatului IMM-urilor.

Cititi pe Prahova Business si despre alte afaceri 100% din judet: CORAL IMPEX, DUROCAR, IAT GLOBAL, KIM, PECEF TEHNICA, PLATINUM DENT.

„Experienta este prima noastra garantie spre succesul proiectului dumneavoastra. Iar acum, dupa 20 de ani pe piata constructiilor industriale si civile, DUROCAR SRL se mandreste cu o viziune desavarsita, nascuta din dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu idei inovatoare de o calitate certa, puse in practica de o echipa responsabila, pregatita sa transforme orice provocare in rezultate remarcabile”, afirma Florin Duma.

CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE

In contextul unei piete a constructiilor in continua dezvoltare, Durocar SRL vine cu solutii eficiente in domeniul constructiilor civile si industriale.

PLATFORME SI IMPREJMUIRI

Siguranta este prioritatea noastra, de aceea, efectuam cu profesionalism si responsabilitate montarea de platforme si lucrari de imprejmuiri adecvate.

STATII DE DISTRIBUTIE CARBURANTI

Construim statii de distributie carburanti, asigurand indeplinirea cerintelor de calitate precum: rezistenta, stabilitatea, siguranta in exploatare si la foc.

TAVANE CASETATE

Suntem specializati in montarea tavanelor casetate, o solutie deloc costisitoare, cu avantaje multiple la nivel de functionalitate si eficienta.

PLACARI FATADE ALUCOBOND

Placarile cu alucobond mizeaza pe intretinere usoara, versatilitate si rezistenta. Se preteaza oricarui tip de constructie, fie ea cladire industriala ori de birouri.

TAMPLARIE ALUMINIU

Executam instalarea de tamplarie din aluminiu care sa corespunda celor mai exigente cerinte in materie de calitate, functionalitate si mai ales siguranta.

DATE CONTACT

Strada Vlad Țepeș, nr. 37, Ploiești, jud. Prahova

Articolul Proiect Prahova Business de Ziua Nationala – Afaceri 100% prahovene: DUROCAR a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post La Ploiesti de ce e altfel? Monser, la noi se respecta legea! La Brukenthal si la Muzeul Militar national, azi, SUTE de vizitatori- acolo NU se respecta legea!
Next post Bucuresti Business de Ziua Nationala – Afaceri 100% romanesti: DENIS, o poveste de peste 30 de ani cladita dintr-o afacere de familie
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept