Proiect Prahova Business de Ziua Nationala – Afaceri 100% prahovene: CORAL IMPEX

Read Time:3 Minute, 5 Second

[ad_1]

Astăzi, de Ziua Națională a României, Prahova Business vă prezintă reușitele câtorva afaceri 100% prahovene, care s-au impus în domeniul lor de activitate prin muncă, soluții inovative, seriozitate și viziune.

Societatea CORAL IMPEX a fost infiintata in anul 1993, avand ca domeniu de activitate prestarea serviciilor profesionale de DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE si TRATAMENTE FITOSANITARE. si functioneaza neintrerupt de la infiintare, de peste 24 de ani, fiind cel mai important agent economic de acest gen din tara.

Municipalitatea din Cluj Napoca a găsit un mod inedit de a mulțumi pentru implicarea companiei fondată și condusă de Alexandru Badea.

Cititi pe Prahova Business si despre alte afaceri 100% din judet: CORAL IMPEX, DUROCAR, IAT GLOBAL, KIM, PECEF TEHNICA, PLATINUM DENT.

Potrivit adresei de la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor, nr. 22462/19.05.2017, in conformitate cu prevederile Legii nr. 477/2003, privind pregatirea economiei si a teritoriului pentru aparare, republicata, societatea SC CORAL IMPEX SRL, a fost nominalizata in vederea unor prestari de servicii DDD (dezinfectie, dezinsectie si deratizare)in caz de mobilizare sau razboi.

DE CE TREBUIE ALEASA SOCIETATEA CORAL IMPEX PENTRU ASTFEL DE SERVICII?

  • Detine PERSONAL CALIFICAT SI INSTRUIT in conformitate cu legislatia nationala;
  • Detine cel mai mare numar de utilaje din tara, utilaje performante autopurtate de mare capacitate, generatoare de ceata calda si ceata rece, aparate portabile, putand sa realizeze servicii de dezinfectie pe arii extinse atat in spatiil interiore cat si exteriore, dupa cum urmeaza:
  • Avem o EXPERIENTA de peste 25 ani in acest domeniu;
  • Pretuim loialitatea angajatilor nostri, foarte multi dintre acestia au PESTE 15 ANI VECHIME in compania noastra;
  • Ne concentram pe CALITATE MAXIMA, intr-un efort continuu de a mentine COSTURILE CLIENTILOR LA NIVEL MINIM;
  • Suntem parte a industriei europene de profil, in calitate de membru al British Pest Control Association;
  • Sistemul nostru de management este certificat, conform standardelor:
SR EN ISO 9001:2008 OHSAS 18001:2008 SR EN ISO 14001:2005
  • Suntem „elevul premiant al industriei de profil”, in cei peste 25 ani de activitate culegand numeroase premii nationale si internationale:
  • Asiguram ACOPERIRE NATIONALA clientilor nostri cu puncte de lucru in mai multe orase ale tarii, prin cele 14 puncte de lucru de care dispunem in tara: BUCURESTI, CLUJ NAPOCA, TG. MURES, ALBA IULIA, ZALAU, PLOIESTI, TULCEA, SLATINA, BRASOV, PITESTI, MIOVENI, DEVA, ORADEA, TIMISOARA.etc

De-a lungul celor peste 25 ani de experienta am efectuat tratamente de DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI TRATAMENTE FITOSANITARE pentru ZECI DE MII DE CLIENTI, din diverse domenii de activitate: alimentar, farmaceutic, auto, bancar, chimic, telecomunicatii, IT, siderurgie, relatii publice, invatamant, administrativ s.a. Dar cel mai important pentru noi este faptul ca multi dintre clientii nostri beneficiaza de serviciile noastre neintrerupt de peste 10 ani sau peste 20 de ani, ceea ce este un semn al increderii in competenta si seriozitatea noastra.

Societatea Coral Impex este certificata pe “Responsabilitate Sociala” de catre “World Confederation of Businesses” si este o societate cu capital 100% romanesc.

Societatea Coral Impex este pregatita non-stop sa intervina (la solicitare) in orice moment, in cel mai scurt timp posibil, la solicitare in toate orasele din tara enumerate la punctul de mai sus.

Și în 2022, CORAL IMPEX a primit o serie de premii la Gala Topului Prahovene, la Gala Topului Național al Firmelor și la Topul Național al Firmelor Private din România.

Articolul Proiect Prahova Business de Ziua Nationala – Afaceri 100% prahovene: CORAL IMPEX a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Proiect Prahova Business de Ziua Nationala – Afaceri 100% prahovene: PLATINUM DENT
Next post Proiect Prahova Business de Ziua Nationala: Afaceri 100% prahovene: KIM
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept