Proiect de anvergura in Bucuresti: Trei cladiri rezidentiale multifamiliale intra in proces de consolidare seismica si renovare energetica

Read Time:1 Minute, 49 Second

[ad_1]

Primarul general al capitalei, Nicușor Dan, a anunțat azi: „Trei clădiri rezidențiale multifamiliale vor intra în proces de consolidare seismică și renovare energetică. Imobilele situate în strada Boteanu, nr. 3A-3B, sector 1, Intrarea Victor Eftimiu nr. 9, sector 1; str. Mihai Vodă nr.13, sector 5 au fost incluse de Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) într-un proiect pentru care a obținut finanțare prin PNRR”.

Valoarea totală a finanțării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru cele trei clădiri este de 86.916.510,49 lei.

*Clădirea situată în strada Boteanu, nr. 3A-3B, sector 1, este o construcție multietajată cu funcțiunea de locuințe colective și este înscrisă în lista Monumentelor Istorice în Zona Construită protejată nr. 16 – Calea Victoriei.  Clădirea, aflată în clasa de risc seismic RS1, a fost construită în anul 1936 și are o suprafață desfășurată de 4997 mp (corp A), respectiv 5597 mp (corp 3B). Valoarea finanțării aprobate prin PNRR este de 43.437.752,20 lei.

*Clădirea situată în Intrarea Victor Eftimiu nr. 9, sector 1, Bucureşti, este o construcție multietajată cu funcțiunea de locuințe colective și este încadrată în clasa de risc seismic RS1. Imobilul a fost construit în 1934-1935 și are o suprafață desfășurată de 9453 mp. Clădirea este inclusă în Lista Monumentelor Istorice Bucureşti şi este amplasată în Zona Construită Protejată nr. 42 – Brezoianu. Valoarea finanțării aprobate prin PNRR este de 36.015.649, 73 lei.

*Clădirea situată în str. Mihai Vodă nr.13, sector 5, Bucureşti, este o construcţie multietajată, cu suprafața desfășurată de 1820 mp. Imobilul, încadrat în clasa de risc seismic RsI, a fost construit anterior anului 1935 şi are funcţiune mixtă (locuinţe colective şi spaţii cu altă destinaţie). Clădirea este înscrisă pe lista monumentelor istorice şi este situată în Zona Construită Protejată 16 – Calea Victorei. Valoarea finanțării aprobate prin PNRR este de 7.463.108, 56 lei.

Cele trei clădiri au împreună 200 de apartamente.

Articolul Proiect de anvergura in Bucuresti: Trei cladiri rezidentiale multifamiliale intra in proces de consolidare seismica si renovare energetica apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ASE Bucuresti a achiztionat o cladire istorica, cu 6,8 milioane euro
Next post BVBescu Retail Pulse Chart – noiembrie 2022 – indicatorul arata interesul investitorilor de retail fata de companiile listate
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept