Programul NOUA CASA continua si in 2023. Aflati detalii!

Read Time:1 Minute, 6 Second

[ad_1]

Programul Noua Casă, revine și în 2023, mai precis începând de luna viitoare. Sunt veştile aşteptate cu interes de destuldemulți români hotărâţi ca anul acesta să devină proprietari şi să îşi cumpere o locuinţă nouă cu ajutor de la stat.

Așadar, atenție la detalii și… să vă fie tuturor într-un ceas bun!

Bine de știut- Programul Noua Casă 2023 va avea alocat anul acesta un plafon de 1.5 miliarde de lei, adică la fel ca în cursulanului trecut.

Trebuie știut, însă, că anul trecut s-au consumat doar 90% din aceste fonduri spre deosebire de 2021, când banii alocaţi 2 miliarde de lei s-au consumat în aproximativ două luni, potrivit statisticilor făcute publice.

FEBRUARIE- START Programul Noua Casă 2023

ATENȚIE: Condiţiile pentru acest program sunt aceleaşi cu cele de anul trecut, statul asigură pentru o locuinţă de până la 140.000 de euro, o garanţie de 60%, avansul cu care trebuie venit este de 15%.

Pe de altă parte, în cazul locuinţelor de până la 70.000 de euro, avansul este mai mic de 5%.

Articolul Programul NOUA CASA continua si in 2023. Aflati detalii! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post FITI PE FAZA! ANAF a publicat modelul formularului de inregistrare a contractului de inchiriere a locuintelor! Ce trebuie sa faceti?!
Next post Noile carti electronice de identitate, emise la nivel national pana la finele acestui an! Statul suporta costul!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept