Programul complet al fazei grupelor Cupei Romaniei la fotbal

Read Time:51 Second

[ad_1]

Vineri, 30 septembrie, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a grupelor Cupei României Betano, care a fost efectuată de foștii internaționali Marius Niculae, Lucian Sănmărtean și Miodrag Belodedici.

În faza grupelor participă 24 echipe (16 echipe calificate din play-off plus cele 8 echipe din Liga 1 neintrate în competiție) clasificate în trei urne valorice. Echipele participante în această etapă au fost distribuite prin tragere la sorti în 4 grupe a câte 6 echipe, distribuirea echipelor făcându-se astfel:

  • două echipe din urna valorică 1
  • două echipe din urna valorică 2
  • două echipe din urna valorică 3

Echipele din urna valorică 3, având în vedere că una dintre ele va juca un meci în deplasare, au fost distribuite ținând cont de criteriul geografic și de conceptul de sustenabilitate a mediului, cu scopul de a reduce distanțele de transport.

Detalii pe Prahova Business.

Articolul Programul complet al fazei grupelor Cupei Romaniei la fotbal apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Astazi au inceput ceremoniile de deschidere a anului universitar in cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti
Next post Programul complet al fazei grupelor Cupei Romaniei la fotbal
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept