Program Masa Calda pentru scolari la Floresti si Calinesti

Read Time:39 Second

[ad_1]

Primarul comunei Floresti, Simona David, a anuntat ca toti copiii din școlile din Florești și Călinești au primit pachetul alimentar din cadrul programului “Masă caldă”.

„Elevii vor primi pachetul alimentar zilnic, pe perioada desfășurării cursurilor, până la încheierea anului școlar. Astăzi, elevii din Florești și Călinești au primit un sandviș cu șnițel din piept de pui și un măr. Conținutul pachetului va fi unul diversificat și se va alterna fructul cu un desert. Mă bucur tare mult să văd acest proiect împlinit!”, a scris primarul comunei Floresti, Simona David, pe pagina sa de facebook.

Articolul Program Masa Calda pentru scolari la Floresti si Calinesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Eleva de la C.N. „Mihai Viteazul” Ploiesti, PREMIUL I cu o fotografie cu mesaj ANTI-DROG la un concurs national
Next post Bogdan Toader: Mina de sare de la Salina Slanic Prahova intra in proces de modernizare
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept