Profit.ro: Fostul Ilie Dumitrescu s-a asociat cu mari antreprenori si construieste un aparthotel in zona Baneasa

Read Time:48 Second

[ad_1]

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, care deține centrul de conferințe Hanul cu Tei din centrul Bucureștiului, a intrat în parteneriat cu familia Simion și Loredana Apreutese, proprietarii transportatorului de mărfuri International Alexander, și împreună dezvoltă un aparthotel peste drum de mall-ul Băneasa Shopping City, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

a fost autorizat de Primăria Sectorului 1 încă din luna ianuarie și urmează să fie construit pe un teren de aproape 900 de metri pătrați. Imobilul va avea două subsoluri, parter și 5 etaje și o suprafață desfășurată de aproape 1.900 de metri pătrați. Clădirea cu finisaje premium și arhitectură clasică va cuprinde 6 apartamente de tip duplex, care vor beneficia de lifturi direct în zona de living.

Citeste mai departe pe Profit.ro

Articolul Profit.ro: Fostul Ilie Dumitrescu s-a asociat cu mari antreprenori si construieste un aparthotel in zona Baneasa apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Simpozion profesional al notarilor publici la Ploiesti
Next post CSO Voluntari, victorie in grupele FIBA Europe Cup, cu suedezii de la Norrkoping
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept