Primarul Targovistei, functie onoranta pentru Regiunea Sud Muntenia. MERITAT!

Read Time:54 Second

[ad_1]

„Am onoarea de a fi desemnat, de către Asociația Municipiilor din România, în calitate de reprezentant  al municipiilor din regiunea Sud Muntenia și Membru Titular în cadrul Comitetului de Monitorizare a Programului Operațional Regional Sud Muntenia 2021- 2027.

 Comitetul de Monitorizare este o structură națională cu rol decizional strategic în procesul de implementare a unui program operațional, deci cu rol esențial în activitatea de atragere a fondurilor europene, ca principal motor pentru dezvoltarea comunităților locale și care în municipiul Târgoviște reprezintă sursa de finanțare a unor investiții importante, precum: Complexul Turistic de Natație, PIDU A,B, reabilitarea, modernizarea și extinderea a zeci de unități de învâțământ, construirea parcului de lângă mall, cumpărarea autobuzelor Mercedes Benz Citaro Hybrid, construirea autogărilor, reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, asfaltarea și reabilitarea a zeci de străzi, etc”, a scris Cristian Daniel Stan- primarul municipiului Târgoviste, pe contul sau de socializare.

Sincere FELICITĂRI și… mult spor!

Articolul Primarul Targovistei, functie onoranta pentru Regiunea Sud Muntenia. MERITAT! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Descinderi de anvergura in trei comune prahovene! FURT DE CARBURANTI!
Next post Reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 1, „cu piciorul pe acceleratie”
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept